Blogolj!

Meglepődtünk? Újabb választási ígéretet szegett meg Karigeri!

Dorogi László

A főváros mindenható ura ígért fűt, fát, mennyei mannát, stadionbontást és végtelen mennyiségű CT-t is az októberi választások előtt balliberális rajongótáborának. Úgy fest azonban, csak a levegőbe puffogtatott. Méghozzá vaktölténnyel.

Fotó: MTIAlig néhány hónapja tartja kezében a fővárosi népjólét gyeplőjét Karácsony Gergely, de nem telik el úgy nap, hogy ne bizonyosodna be: szerencsétlen úgy össze van zavarodva, mint vasorrú bába a mágneses mezőben. Persze, így jár az, aki olyan felelőtlen ígéreteket tesz jóhiszemű választópolgárainak, amelyeket hatalmának hiányából fakadóan be sem tarthat, de ez legyen az ő baja.

Most éppen a BKV dolgozóinál borította ki a bilit, ugyanis fizetésemelést lengetett be nekik a választások előtt, aztán most meg a megemelt honoráriumnak se híre, se hamva. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet tapasztalatai szerint leginkább azokon a helyeken feledkeztek meg a dolgozókról, ahol az önkormányzat élén váltás történt ősszel. Talán ez sem véletlen.

Naszályi Gábor, az EKSZ elnöke szerint igen borús a helyzet, ő ugyanis nem emlékszik olyan évre, amelyet úgy zártak volna, mint a mostanit: érdemi bértárgyalások nélkül. A Portfolio hétfőn azt írta, a szakszervezet az elmúlt hónapokban többször is sürgette a tárgyalások megkezdését, de valahogy az illetékesek tojtak az egészre.

"Vége az évnek, s a BKV dolgozóknak fogalmuk sincs, kapnak-e egyáltalán valamennyi emelést, ezért egyre nagyobb a zúgolódás"

- mondta Naszályi a Portfoliónak. Az elnök szerint amióta Karácsony és díszes kompániája hatalomra került Budapesten, a BKV vezetői csak a saját pozíciójuk bebetonozásával foglalkoznak és még azok sem törődnek a dolgozók jövő évi béremelésével, akiknek ez kötelességük lenne.

Újabb fekete pont került hát a főpolgármester ellenőrzőjébe. Kérjük apukát és anyukát, láttamozza. Ha találnak még egyáltalán helyet a megrovások mellett a szignónak.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88224/pics/lead_800x600.jpg
bkk,Budapest,Karácsony Gergely
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?