Blogolj!

Gyurcsány megint börtönnel fenyegeti Orbán Viktort


A nemzeti elkúrónak agyára ment a karácsony, de legalábbis elgurult a folyékony gyógyszere.

Fotó: MTI

Az európai minimálbrék pártja, vagyis a dákópárt elnöke nehezet vacsorázhatott az ünnepekben. Nem kicsit, nagyon, és a jelek szerint nem is egyszer. De legalábbis elgurult a folyékony gyógyszere.

Gyurcsányné hites férje karácsony végeztével ha nem is mérlegre, de a tükör elé állt, és csodák csodája: nem magát, hanem – kitaláltátok – Orbán Viktort fedezte föl benne. És ha már lőn világosság, fel is böffent az őszödi hazugsággyárosból a másnapos töltött káposzta, vagyis leginkább a mélységes mély sötétség.

„Régóta vágyjuk a közös sikert. Annyi szörnyű dolog történt velünk az elmúlt századokban. Nemzeti önbizalmunk megrepedt. És most végre jött valaki. Olcsón kínálja a sikert. Aranyat a réz árán. A mágusnak látszó ember. Tehetséges. Tehetséges történelmi, politikai csaló. Egy ideig nyerhet. Mint minden csaló. Aztán jön a lebukás. A bűn lelepleződése. A történelem börtöne. Legjobb esetben”

fröcskölte ki belőle a Facebookra az ünnepekben raktározgatott gyűlöletbomba. Alias Gréczy-gránát.

Fletó flúgos futama a lazán leszélhámosozott(!) Orbán Viktor, Magyarország egymás után háromszor kétharmados többséggel megválasztott miniszterelnöke ellen irányul, semmi kétség. Akit az országot abban az „elmúltnyolcévben” porig romboló, tönkretevő, széjjeladósító SZÉLHÁMOS tulajdonképpen megint börtönnel fenyeget.

Megtanultuk a leckét: a nemzeti elkúrónál teljesen világos, hogy amit mond, az nem igaz. (Lásd még: trükkök százai.) Kiszólt a lyuk a gödörből, de azért mégis, álljon meg a gyászmenet: a böszmeségnek is kell, hogy legyen határa e kis hazában!

A „luciferi” ballib Keresztapa ezúttal szemorvoshoz küldené a Fidesz támogatóit, ám baj van a szerszámmal: megint őt kerüli el messziről a politikai éleslátás. Vagy a tükre görbe, vagy képtelen felfedezni lelkének tükrében a gerendát – ha már oly bőszen értekezik holmi „történelmi, politikai csalóról”, aki „egy ideig nyert”, majd „lebukott”, miután „leleplezte bűneit”. (Saját kezűleg, büszkén szelfizgetve, ahogy az elvtársainál szokás.) Hogy a történelem börtönébe kerüljön. De még inkább a szemétdombjára.

Oda, ahová a csalók valók. Oda, ahonnan nincs retúrjegy.

9
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88165/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Tamás bejegyzésére 2020-01-01 00:58:38
Szíveskedjen körülnézni a ballibsi oldalon megjelent cikkekre reagáló kommentek között! Mi még finoman fogalmazunk hozzájuk képest! Az is vitatéma, hogy ki, és milyen alapon nevezi magát újságírónak! Nézzen körül a 444 háza táján, hogyan születnek a cikkek, és ha lebuknak a nettó hazugságok után, még arra sem képesek, hogy elnézést kérjenek.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Tamás bejegyzésére 2019-12-31 11:29:21
Engem meg az keserít el, - nem kicsit, nagyon - hogy harminc évvel a "módszerváltás" után még mindig vannak olyan, fényre sötétülő honfitársaink(?), akik még most sem értik meg az alábbi rövid alapigazságot sem:
• Az ember szemmel születik, de vannak, akik soha életükben nem tanulnak meg látni.
Egyébiránt, tévedsz, nagyokos sündisznócska !!!
Nem csak az előző kilenc évet kúrtátok el a kurcsány furkó ferkó tömegbelövető, aljas gazembernek - meg a csókos haverjainak - a vezetésével, hanem az azt megelőző hatvan évet is !!!!
Válaszolok
Tamás 2019-12-31 09:13:55
Elszomorítò,hogy ez senki újságírònak meri magát nevezni.Az is elkserít,hogy ma Magyarorszàgon ilyen hozzászòlások léteznek.Ezt valòban "elkúrtuk".Az elmúlt kilenc évet.Az ellenzék.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Zoltán bejegyzésére 2019-12-30 13:58:46
Azért - valljuk meg - ez a stílus még mindig emberbarátibb kivitelű, mint példának okáért az általad imádott kurcsány, és kurcsányné hazaárulása, valamint aljas mocskosságaik, a bangóné efftársnő "patkányozása", meg a g(r)ec(z)y "erkölcscsősz" húgyagyú hereverő képsora.
Felesleges kérdés van ?!
Ugye nincs, mert azzal csak tovább égetnéd magad, hiszen így is csupán egy rövidke lépés választ el a oroszláni lignittől !!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Zoltán bejegyzésére 2019-12-30 13:33:06
Neked is, meg persze a "nemzeti elkúrónak" is melegen ajánlom a figyelmébe, hogy máskor sokkal kevesebb beiglit zabáljatok, mert a mák elveszi még azt a maradék egy agytekervényeteket is.
Ha valaki itt börtönbe kerülhet bármikor is, az a kurcsány furkó ferkó, meg a kurcsányné lesz.
A jelenlegi kórházi adósságokat lehet tárgyalni, de csak a kommunisták által évek hosszú során felhalmozott adósságállománnyal együtt, ami - ha esetleg, véletlenül, netalántán még nem tudnád, illetve valami komcsi "közgarázdálkozó" még nem homályosított fel - többszöröse volt 2010-ben a mostaninak.
Kérdés:
A fentiek után valami teljesen felesleges felvetésed lenne-e még ?!
Ugye nem, mert csak tovább égetnéd magadat !!!!!!
Válaszolok
Zoltán válasza: Robin Hood bejegyzésére 2019-12-30 13:20:09
A jelenlegi kórházi adósságokat szintén tárgyald, listázd itt, köszönöm...
Válaszolok
Zoltán 2019-12-30 13:17:46
Polgári konzervatívoknál ez a stílus? Szomorú dolog ez, mégha nem is értenek egyet például Gyurcsánnyal, kicsit kevesebb ostobaság és gyűlölet több lenne...
Válaszolok
kata válasza: Robin Hood bejegyzésére 2019-12-29 19:36:05
Igaza van az első betűtől az utolsóig. Oldalakat lehetne megtölteni ennek az alkoholista cenknek a gaztetteivel. Már ami kiderült. Országot,embereket tett tönkre minden arcpirulás nélkül, hogy a feneketlen zsebét még jobban tömhesse. Országot, embereket árult el, és ki tudja mit kapott érte. És ez az aljas még meg mer szólalni. Mit megszólal, fenyegetőzik! Ha van valaki, aki megérdemli, hogy élete végéig üljön a börtönben, ő áll az első helyen. És még mindig vannak, akik erre a féregre szavaznak! Hogy lehet, hogy nem látják kristálytisztán, milyen kártékony, rosszindulatú, gonosz romboló ez a véglény? Kisebbrendűségi érzését már rég nem tudja titkolni Orbánnal szemben, ez elég nyilvánvaló. Zavarja, hogy Orbán egyre elismertebb világszerte, és ezt nem bírja megemészteni. Neki is volt lehetősége, hogy így emlegessék, de rothadt komcsi énjén nem tudott felülemelkedni. Így neki csak ez maradt, hogy sokan csak káromkodásképpen emlegetik. Szerintem most is félrészegen tette közzé veretes mondandóját, mert olyankor végképp nem tud uralkodni mélységes irígységén. Szánalmas, delíriumban vergődő képződmény. Ha van Isten, aki nem bottal ver, alkoholos demenciában fog szenvedni hamarosan. Megérdemelné!
Válaszolok
Robin Hood
Robin Hood 2019-12-29 18:48:27
Most azt hazudja a sátánnak eme hű harcosa, hogy miniszterelnökünk olcsón kínál sikert, aranyat réz áron. Csak azt felejti el a kedves, hogy minden szemétségéért, minden bűnéért ennek a kormánynak kellett megfizetnie - és végsősoron nekünk, adófizető állampolgároknak. Csak pár példa: 2010-ben a kormányváltáskor az egri Markoth Ferenc kórház az összeomlás szélén volt, gyorssegély: 4-5 milliárd Ft; a Megyó által fejre vágott gáz-üzletág visszavásárlása, hogy kontrollt lehessen gyakorolni az energia árak felett: százmilliárdos nagyságrend; a 4-es metró befejezése: százmilliárdos nagyságrend és nehéz perek évekig tartó megvívása; a budapesti Bálna-épület használhatóvá tétele: milliárdos kiadás. Emberek élete, mert öngyilkosságba kergette őket Bajnai és népi zenekara (Hajdúbét), nem lettek kifizetve a Megyeri híd projekt kapcsán stb. Mindezt nem nevezném olcsó sikernek. Mi - emberek - úgy érezzük, hogy többszörös árat kellett fizetnünk minden egyes jó dologért, amiben most részünk lehet. Ezek a szemetek meg most irigylik, mert nem minden pénz az ő gazdagságukat növeli. Alig bírják már elviselni. Nekünk meg ki kell tartani és vissza kell verni a támadásaikat. Boldog új évet minden kedves nemzet szerető honfitársamnak és mindenki gyűrje fel a ruhaujját: harc lesz.
Robin Hood
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?