Blogolj!

A nagymamám egy környezetszennyező vénasszony - éneklik a német kisiskolások


A németek egy "kicsit" túltolják ezt a klímahisztit. Már a legkisebb gyökerek gyerekek is a nagymamát ócsárolják dalba foglalva, mert a nagyi járókeret helyett a dízelautóval merészelt elgurulni az orvoshoz.A helyzet tényleg súlyos. A napokban söpört végig Németországon és Ausztrián egy felvétel, amelyen egy dortmundi gyerekkórus énekel. Ez még ugye messze nem meríti ki a botrány fogalmát, csakhogy a szerző által a gyerkőcök szájába adott sorok gyomorforgatóan hatnak. Az összhatást a hamisítatlan bajor muzsika fűszerezi meg igazán, ha nem figyel a laikus a szerzemény szövegére, még azt is hiheti, hogy egy német söröző hangulatát kívánják megidézni a szalagon gyártott Greta Thunbergek. Zéró tisztelettel az idősebbek irányába dübörög a klímapropaganda. És ne lepődjünk meg, ha korán kezdik. Nagyon korán.A teljesség igénye nélkül idéznék néhány sort a dalocskából:

"A nagymamám a tyúkólhoz is motorbiciklivel utazik, ami ezer liter benzint eszik havonta. A nagyanyám egy környezetszennyező vénasszony!"

"A nagymamám terepjáróval megy az orvoshoz, csak azért, hogy a doki két receptet kiírjon neki a járókeretére."

"A nagymamám minden nap karajt süt, miközben a diszkonthús éppen olyan jó és nem kerül annyiba."

És egyéb ilyen hajmeresztő marhaságokkal van tele a szerzemény. Persze, minden szubkultúrának - nevezzük így Greta Thunberget és klánját - megvan a maga helye és megjelenésének ideje. Például ha ez a kis dalocska felkerül az internetre és ott megpillantva hőzöngünk rajta jó nagyot, hogy ezeknek az ultraliberális faszkalapoknak hülyéknek már megint csak elmentek otthonról, azt mondom, rendben van. Csakhogy ezt a "műsort" a német közszolgálati televízió karácsonyi műsora okádta minden egyes tévénéző német arcába.

Egy Twitter-felhasználó azért megfogalmazta - alighanem sokunk - véleményét a dallal kapcsolatban: a nagymamák nemzedéke jár a mai napig textilszatyorral bevásárolni, ők használják fel a csomagoló papírt kétszer, és ők azok, akik nem dobnak ki semmilyen élelmiszert. És még ha nem is lenne így, azért környezetszennyező vénasszonynak mégsem kéne hívni őket. Tiszteljük a kort.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88110/pics/lead_800x600.png
klímahiszti,Németország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Sára 2019-12-31 01:25:20
https://www.nosalty.hu/ajanlo/5-dolog-amit-nagyszuleinktol-tanulhatunk-fenntarthato-eletmodrol
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-12-29 13:13:40
Véleményem szerint is az a borzasztó igazság, hogy az idióta merkel vezetésével a németeket is igyekeztek (igyekeznek) "átnevelni" a liberálbolsevik mocskok, pontosan ugyanúgy, ahogyan a helyi követői teszik ezt itthon, nálunk is.
A korábban rendszeretőknek, tisztának, pontosnak megismert németek esetében én már 2015-től teljesen elvesztettem a fonalat, amikor is egy szavuk nem volt (és ma sincs) a koszos, aljas, ingyenélő migránsok beáramlásával kapcsolatban. Szó nélkül hagyták (hagyják), hogy ez az alja népség körbesz@rja, letarolja a legszebb városaikat, tönkretegye az eddig elért eredményeiket. Szó nélkül hagyták (hagyják), hogy a szemét liberális banda átverje őket, és az ő adófizető euróikból segélyezzék ezeket a dolgozni sosem akaró, terroristákkal teletűzdelt, nyikhaj bevándorlókat.
Egyébiránt - pont a fentiek miatt - megérdemlik a sorsukat, megérdemlik ezt a gyökér merkelt, meg a többi hülyét is, csak egyszer végre békén hagynának már bennünket a őrültségeikkel !!!!!
Válaszolok
kata 2019-12-28 20:03:39
Végül is ez a cél nem? Hogy a családok tagjait is egymás ellen fordítsák, mivel a család egy elavult intézmény a liberálisok szemében. Sokkal könnyebb a dolguk a felforgatóknak, ha nem egy erős, összetartó családokkal megerősített társadalommal kell harcolniuk, hanem szétforgácsolódott embereket kell hülyíteni. Azért azt szerényen megjegyezném, hogy miféle ország az, ahol ezt megengedik a szülők a gyerekeiknek! A németeknek teljesen elment az eszük?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?