Blogolj!

Legszebb karácsonyi ajándék: Momentum propagandaEgészen felháborító videót tett közzé Fekete-Győr András közösségi oldalán. A videóban nem mást kér szimpatizánsaitól, minthogy a karácsonyi családi asztalnál úgy tereljék a beszélgetést, hogy minél több családtagot tudjanak meggyőzni a Momentum számára.

Fekete-Győr Andrásnak már a karácsony sem szent. Azt szeretné, hogy a szeretet ünnepe ne arról szóljon, hogy ritkán látott rokonok, egymás nyakába borulva, beszélgessenek családi élményekről, elmúlt hónapok vidám vagy szomorú pillanatairól. Azt szeretné, hogy ne boldog nagyszülők és vidám unokák játszanak a fa körül, hanem hogy például a családi asztalnál a rokonok kivándorlásról beszélgessenek vagy, hogy a fiatalok piszkáljanak bele a szülők számítógépébe, hogy a kezdőlap a "fontos információkat" közlő 444.hu legyen.

Fekete-Győr azt szeretné, hogy a szeretet ünnepe egy ócska pártprogandává degradálódjon, a családi összejövetel csak arra legyen jó, hogy megpróbáljunk minél több embert Momentumossá tenni.

Jeleznénk Fekete-Győrnek, hogy nekünk karácsony még mindig Jézus születése, mikor éjféli misére megyünk, mikor együtt imádkozunk az asztalnál és azért jövünk össze, hogy szeretetben és békében töltsük a napokat. 

És bár nagyon szeretjük egymást első alkalommal mikor meghallanánk a Momentum nevét, azonnal felállnánk az asztaltól és félrevonulnánk a társaságtól.

Kedves András! Ne akard elvenni tőlünk ünnepeinket!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87973/pics/lead_800x600.jpg
karácsony,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Laci.manutd bejegyzésére 2019-12-26 22:25:42
Ez a céljuk! Társadalmat, családot szétzilálni, és ők a zavarosban halászva pártolókat szeretnének találni. Egy húsvétkor az én keresztfiam vágott le olyan momentumos dumát, hogy majd a székről estem le. És hiába mondtam el neki, hogy mi a céljuk ezeknek a soros fiókáknak, komcsi és libsi előélettel, nem hitte el. Most megnősült, jön a baba, mindjárt megszelídült. Nem tudom mi hatott rá, a kormány családtámogatási programja, vagy elgondolkodott azon, amit mondtam, de remélhetőleg belőle már nem lesz momentumos szavazó! De igaza van, nagyon kell vigyázni, mert a fiatalok befolyásolhatóak, és annak hisznek, aki az ő szájuk íze szerint beszél. Akire még hallgatnak a leszármazók, minden erejükkel azon kell legyenek, hogy elmondják a múltban tapasztaltakat, és minden erejükkel visszaverjék a gátlástalan komcsi, libsi momentumosok nyomulását!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-26 11:30:15
Ezeknek az aljas kommunistáknak - immár éppen száz éve - első perctől kezdve szálka volt a szemükben minden vallás, kivéve talán a zsidó vallást. Meg is tettek mindent az elmúlt évtizedek során, hogy itthon és külhonban egyaránt eltöröljék a föld színéről a különböző vallásokat, azok vezetőit, és a kapcsolódó - köztük a karácsonyi - ünnepeket is.
Lásd még kirívó példaként a Mindszenty pert !!!!
Nekem is volna egy tippem ehhez a nyamvadt, buznyákfejű, selejtes, hitvány sz@rjankóhoz, meg a soros pénzén gründolt gittegyletéhez címezve:
Húzzál az ötleteddel, meg a mocskos pártocskáddal a bodrogközi náthás 3,14csába, mielőtt betakarunk egy szívlapáttal, mint Moszkvát a hó !!!!!!
Amilyen ellenszenves, mocskos pofád van, könnyen megkaphatod, aztán a fogaid körmérkőzést játszhatnak a kiesésért, te bunkó !!!!!
Válaszolok
Laci.manutd 2019-12-25 17:58:33
Vérlázító kö.....g ,remélem nagyon gyorsan eltűnik a politikai szemétdombon.
Saját példámból is tanulhattok!
Családom egy részébe beszivárgott ez a baloldali mocsok és több éve nem hívnak családi összejövetelekre,köztük karácsonyra se.
Vigyázzatok!!!
Válaszolok
István 2019-12-25 08:36:44
Ez a kis senkiházi posztkomcsi még ebbe is beleszól! Az asztaltársaságomat, rokonaimat, barátaimat arra fogom fogom biztatni, hogy SOHA, SEMMIKÉPPEN SEM MOMENTUM!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?