Blogolj!

Ehhez pofa kell: Vadai Ágnes mosdatja Gréczy Zsoltot


A DK-díva nem engedi el „harcostársa és barátja” micsodáját kezét. Azt állította a kamerába bele, hogy valakik illegálisan szerezték meg a Gréczy-szerszámról saját kacsóval lőtt fotókat, amiért majd bűnhődniük kell.

Fotó: Youtube/ATV

Ilyen nincs, és mégis van: a honatyának bajosan nevezhető bukott parlamenter, Gréczy Zsolt pornószínészeket megszégyenítő 18+-os fotósorozatát sikerült megfejelnie a Gyurcsány-bandának. Vadai Ágnes, a gittegylet – éppen – vörös dívája ugyanis akkorát ment az ATV-ben a Megváltó születésére hangolódva, hogy az pár(t)ját ritkítja!

A Fletó-nehéztüzérség nemhogy csendben maradna, és megszégyenülten kussolva elvonulva a szeretet ünnepére, némán tűrve, ami ráméretett: jelesül hogy Gréczy-mémek hálózzák be a netes karácsonyt. Nem, hanem még stílszerűen szólva: nekik áll feljebb.

Úgy érzik, nem lőtték még el az összes idei puskaport, ezért nosza, elpufogtatják, ami szárazon maradt. Ha már szem nem maradt szárazon a DK pornótagozat tiszteletbeli elnökének szólóprodukciója nyomán... Vadai Ágnes hát láncáról eleresztett tankként robbant be a baráti tévébe, hogy kifröcskölje magából: Zsolt, mármint szelfis Gréczy a barátjuk és a harcostársuk, mindörökké, és soha, semmilyen körülmények között nem engedik el a micsodáját kezét.

„Mindannyian Zsolt mellett álltunk ebben az ügyben, ez teljesen nyilvánvaló”

– üzeni a joggal felháborodott magyaroknak a gyengébbik nem egyik erőembere. Vadai asszonyság szerint a falloszfotók Gréczy elvtársuk, barátjuk és harcostársuk „tudtán és akaratán kívül” jelentek meg, pontosabban

„valakik ártó szándékkal ezeket a képeket kiadták, kiszivárogtatták, ellopták”,

törvénytelen úton juttatták el a „végfelhasználókhoz” (te jó ég...), mégpedig bosszúból. Amiért – reméli – jól megbűnhődnek majd valamikor (netán mikor újra Gyurcsánynak hívják az ország miniszterelnökét)...

Azt is kibökte, hogy a szexszelfik „magánhasználatra” készültek, és hogy – az átmenetileg még parlamenti képviselő, kiemelt közszereplő – politikustársa „a magánéletében mit tesz vagy mit nem tesz, az az ő dolga”. Szerinte.

„Szeretném világossá tenni, Gréczy Zsolt itt marad a Demokratikus Koalícióban, velünk fogja folytatni a harcot, nyilván más feladatkörben”

– csomagolta végül díszpapírba a Gyurcsány-csapat karácsonyi ajándékét a nemzet számára.

Mi, a „végfelhasználók” napi fogyasztói nem tudtuk, mi hiányzik. Azt viszont igen, mi vagy ki nem. Köszönjük a pakkot, de nincs benne köszönet: vissza a feladónak. A Gréczyk nyilaitól (és a Vadaik szellemi kútmérgezésétől) ments meg, Urunk, minket!

9
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87943/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gréczy Zsolt,Vadai Ágnes
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
Sára 2019-12-31 01:16:55
Mosdassa csak, ha van hozzá gusztusa. :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-28 10:08:54
A főcímet így kezdi a szerző:
" EHHEZ POFA KELL: ..... "
Egyetérthetünk, sőt abban is egyetérthetünk, hogy pofa az van, ha más nincs is ezeknél a nyomott agyú liberálbolsevikoknál. Ennél a húgyagyú némbernél meg különösen !!!!!
Válaszolok
kata válasza: Bakos bejegyzésére 2019-12-26 20:06:10
Lehet szerette volna, de ez a varacskos disznó nem kell senkinek!
Válaszolok
Bakos válasza: Bakos bejegyzésére 2019-12-26 10:44:59
Le
Válaszolok
Bakos 2019-12-26 10:44:42
Mé nem cummantottad ????
Válaszolok
Éles válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-25 18:56:06
csak mosdatnááá! De a DáKos Gecynek nem kell a rusnya banya!
Válaszolok
György
György 2019-12-24 21:15:03
Ja. G1 lesz a DK balhé felelőse ! Majd Ő KIVERI ... Ért hozzá...
Válaszolok
tibor 2019-12-24 13:52:47
Remélem 2022 évben a DK is eltűnik a politika térképről is! Undorító ez a némber, ahogy védi az undorító párt társát!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-24 10:57:03
Azt merészelte kifröcsögni a száján ez a hibbant "murva":
„Szeretném világossá tenni, Gréczy Zsolt itt marad a Demokratikus Koalícióban, velünk fogja folytatni a harcot, nyilván más feladatkörben.”
Bár korábban egyetlen szavával nem értettem egyet ezzel az aberrált liberráltal, de most - kivételesen - ezzel az egy mondatával tökéletesen egyetértek.
A g(r)ec(z)y efftárs közéjük való, úgy is mondhatnám, hogy megérdemlik egymást !!!!!
Azért arra a "nyilván más feladatkörre" roppant kíváncsi lennék !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?