Blogolj!

Hadházy kinyitotta a száját és szennyvíz folyt ki belőle


Ismét hallatott magáról Hadházy Ákos barátunk, a magyar politika trash ágazatának koronázatlan királya. Hiányzott is már, hiába bíztunk benne, hogy megúszhatjuk ezt az évet az okosságai nélkül. Nem. Sajnos nem azt jelentette be, hogy eltűnik a közéletből. 

Emberünk most épp Kövér Lászlónak szólt vissza, aki ugye egy interjújában nem olyan rég azt mondta: „Hadházy Ákos zoológiai besorolása szerint Hadházy Ákos. Nincsen párja széles e világon. Majd hozzátette: a független képviselő és Tordai Bence a demokrácia salakja.” 

Nehéz lenne ezzel vitatkozni, azonban Hadházy úgy tűnik nem volt elégedett a tűpontos leírásával, s így replikázott: „szomorú, ami Kövér Lászlóval történt az elmúlt években”. 

Ha szomorú az, ami Kövér Lászlóval történt, akkor – bár gyönyörű a magyar nyelv változatossága - azt a jelzőhalmazt még nem találták fel, ami Hadházy elmúlt éveit jellemezheti. Szánalmas, tragikus, undorító, primitív, gusztustalan – ezek mind csak a felszínt kapargatják, ha a drága barátunk performanszaira gondolunk.

 

Idézzük is fel miért a magyar politika salakanyaga Hadházy: 

  • Új, példa nélküli mélységekbe juttatta a közbeszéd színvonalát, amikor egy „lónak a faszát” feliratú táblát lobogtatott a Parlamentben. Majd Orbán Viktor miniszterelnöknek is obszcén táblát mutatott fel beszéde alatt, majd akciója után bejelentette, nem vesz részt tovább az Országgyűlés munkájában, mert azt csak egy látszatparlamentnek tekinti. Persze a mandátumáról nem mondott le, a lóvé jól jön. 
  • Visszaélve a képviselői jogosítványaival betört az MTVA székházába, ott több napig csövezett, Johnny Weissmuller-be oltott pókemberként csimpaszkodott a lépcsők korlátrendszerén, provokálta a biztonságiakat, Neymart idéző kamusérüléseket szenvedett és ikonukus likas-zoknit villantott. Egészen szürreális mementója a magyar közéletnek. 
  • Amikor még az LMP-ben vitézkedett, képes volt összeverekedni Sallai R. Benedek kollégájával. Vajon mit mond el az emberről, ha még a saját párttársai is meg akarják verni? 
  • Politikai teljesítményéről és a gerincének szakítószilárdságáról sokat elmond, hogy a Fideszből indulva az LMP-n át lett független úgy, hogy közvetlenül soha nem választották meg, mindig valamelyik listán csúszott be az Országgyűlésbe. Profi. 

Tehát ez az ember magyaráz Kövér Lászlónak. Aranyos. Házelnök úrnak csak annyit üzennénk, hogy a sas nem vadászik legyekre.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87916/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-24 11:30:57
Ezzel a "gyökkettővel" már a kelleténél sokkal többet foglalkozunk. Az egész elfuserált manusz nem ér ennyit !!!
Erre a "süket fajdra" (bocsánat, nem akarom megbántani a fajdokat) tökéletesen ráillik:
• Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.
(Albert Einstein)
Ide idézném még a DALAI LÁMA TÍZ LEGFŐBB JÓTANÁCSA közül az egyiket, bár erős kétségeim vannak afelől, hogy ez a "hablaty kázmér" képes-e felfogni a rövidke mondat értelmét:
8./ " Emlékezz, hogy néha a csönd a legjobb válasz. "
Válaszolok
kata 2019-12-23 20:25:13
Ez a gyökér nagyon szeretne személyes vitába keveredni Kövérrel, és nyilvánvalóan bosszantja, hogy ez nem adatik meg neki. Ha már a népi hasonlatoknál tartunk: " Az oroszlán nem használja a körmeit vakarózásra, mint a kutya". Nyomorult hadházy még annál is lentebb van, mint ahogy gondolja. Szánalmas paprikajancsi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?