Blogolj!

Cseh Katalin nyilvánvalóan hazaáruló


A sorosista szemüvegen át a magyar kormányt egyszerűen csak Orbán-rezsimnek látó Momentumos pártkatona a civil szervezetek Bonnie és Clyde-jaként rombolja Magyarországot Daniel T. Berg névre hallgató pincsijével párosulva.

Fotó: Mandiner


Cseh Katalint aligha kell bárkinek is bemutatni. Tudják, ő az a megveszekedett némber, aki feljelentgeti Magyarországot a NATO-nál, puncsol az amerikaiaknak, hogy ugyan avatkozzanak már bele a magyar belpolitikába, elgáncsolgatja Trócsányi László EU-biztosi kinevezését és elégedetten figyeli magát a Facebookra feltöltött posztjai aktiválása után - lám, ismét sikerült valami igazán magyarelleneset böffentenem az európai liberalitást hirdető EU-s zászló égisze alatt.

A Kanadában született, eredetileg orvosnak induló, majd semmirekellővé avanzsáló Cseh - van itt multikulti, kérem szépen! - teljes szívéből gyűlöli hazáját, ez nem kérdés. Ráadásul, igen nagy nemzetbiztonsági kockázatot is jelent a ténykedése, amelyet szíve hercegével, Daniel T. Berggel folytat. Az úriember a CEU-tüntetések aktív résztvevőjeként és szónokaként került Magyarországra, ez a Momentumnál pedig már éppen megfelelő pedigré ahhoz, hogy valaki elnökségi tag lehessen a pártban.

Amióta egymásra talált a sorosista Bonnie és Clyde, kedvenc tevékenységeik közé tartozik Orbán Viktor közös gyűlölete, és a tehetetlen aggódás Magyarország jogállamiságáért, ezért mindent meg is tesznek, hogy a lehető legjobban lejárassák nemzetközi terepen a magyar kormányt. És ha úgy adódik, még a fenyegetőzést is megengedik maguknak. Hogy meg ne sajnáljam őket.

Földi László, egykori titkosszolgálati elhárító nem régiben kiadott, a Pesti Srácok által idézett Háború című könyvében azt írja, mindazok, akik a egy ország biztonságát és védelmét azzal veszélyeztetik, hogy idegen hatalom érdekeit szolgálják bármilyen oknál fogva, ellenségei az adott társadalomnak, az ott élő embereknek. Sőt, akik egy ország soraiban megbújva segítik az adott nemzet támadóit, azok bizony ellenségnek tekinthetők.

Cseh Katalin ezek alapján kimeríti a hazaáruló fogalmát. Mert ahogy Földi írja, bárkinek jogában áll politikai szimpátia alapján választási pártokat támogatnia, de senkinek nincs joga törvények fölött létező, alkotmányellenes hálózatot működtetnie. Márpedig a Momentum üdvöskéje nagyon is része a fű alatt(?) lapuló és csendben(?) ügyködő szervezeteknek. Erre nem is kell jobb példa annál, mint az, hogy 2013 júniusa és 2014 szeptembere között az International Federation of Liberal Youth nevű fehérorosz szervezet programjának trénereként ukrán és fehérorosz aktivistáknak tartott workshopokat, akik később tevékeny részesei voltak a kirobbantott kijevi tüntetéseknek.

Álljunk meg egy momentumra és gondolkodjunk el ezen.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87848/pics/lead_800x600.jpg
Cseh Katalin,hazaárulás,Momentum
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: György bejegyzésére 2020-01-21 10:57:49
Ezt - Önnel, és velem együtt - még sok százezer ember nem érti.
Nem akarom én az észt osztani, mert nekem se sok van, meg aztán - a népnyelv szerint a sok osztogatás után - egyszer csak elfogy, de talán el kellene gondolkodni az "illetékes efftársaknak" Mihail Gorbacsov igen találó (igen, ők is tudtak ilyet !!!!), 1989-ből származó, rövidke, de annál sokatmondóbb mondatán:
" Aki késlekedik, azt megbünteti az élet. "
Válaszolok
György 2019-12-25 11:45:17
Egy dolgot nem értek!!!! Azt magyarázgatják, hogy miért nem lehet valaki ellen hazaárulás címén eljárást indítani. (Mert ez Európában nem elegáns.....kacagjunk egy nagyot..)
Nos, akkor az a személy, aki minden követ megmozgat belföldön és külföldön, hogy az országot, amelynek állampolgára, befeketítsen, ellene szavazzon, MEGFOSSZÁK ÁLLAMPOLGÁRSÁGÁTÓL!!!!!!!Nem kézenfekvő?
Én nem tudom ezt kezdeményezni a köztársasági elnök úrnál, de van erre hivatalos személy vagy személyek. Indítsunk felszólítást ennek kezdeményezésre. Óriási siker lenne. Az uniós képviselők nem kapnának levegőt egy ilyen határozott aktusra.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-23 14:31:10
Amennyiben ez ennyire kézenfekvő (szerintem is az !!!!), akkor mondja már meg valami írástudó "nagy hatalmú sündisznócska", hogy miért nem jelentették már fel ezt a gyökeret - meg a többit is -, miért nem fogták már le hazafelé jövet a határon, vagy a repülőtéren ?!
Nincs egy karakán, minden hájjal megkent ügyvéd a kormány környékén ?!
Vagy nincs két rendőr, aki belökné egy rendőrautóba ezt a nyomorultat ?!
É R T H E T E T L E N !!!!!!!
Meddig várunk még? Meddig hagyjuk, hogy ezek a silány "murvák" (meg a többi liberálbolsevik senkik) lépten-nyomon meggyalázzák a kormányt, az országot, az egész nemzetet ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?