Blogolj!

Már számolni is nehéz hányadik perét vesztette el Márki-Zay


Vannak, akik semmiből nem tanulnak. Ha kell, példát is tudok mondani. Ott van rögtön az a kis jólfésült hódmezővásárhelyi polgármester.

Mindig össze-vissza beszél, neki tényleg előbb jár a szája mint az agya. A napokban például fenyegető hangú politikai nyilatkozatot tett arról, hogy listázni fogja a neki nem tetsző ítéleteket hozó egyes „vérbírókat”. Nyíltan nekiment a szerinte – ez itt fontos szó - erkölcstelen és „helytelen” döntéseket hozó bíróknak azzal, hogy az „árulónak” tartott bírák nevei egy listára fognak felkerülni.

Azon túl, hogy listafóbiája van, mostanában dühkezelési gondokkal is küzd. Merthogy a megyei jogú város első számú embere magából teljesen kivetkőzve, név szerint fenyegette meg azt a Lakatos Péter szegedi bírót, aki döntést hozó személyként érintett Márki-Zay egyik polgári peres ügyében is.

Erre mi történik ma? A fodrászok rémálma újabb pert vesztett. Mi is volt a bűne?

Márki-Zay Péter még a nyáron egy Facebook-bejegyzésében állított valótlant az olasz szemétügy kapcsán Juhász Tünde kormánymegbízottról és Holubán Csilláról, a Szegedi Járási Hivatal vezetőjéről. Többek között azt írta posztjában: 

„HOLUBÁN CSILLA vagy a hivatalt vezető JUHÁSZ TÜNDE tisztában volt ezekkel a káros következményekkel, szándékosan adott ki engedélyt a vásárhelyi gyermekek (köztük a sajátjainak) megmérgezésére, ezért POLT PÉTER vádat emel és különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosságért kell törvény előtt felelniük”.

Ezek a szavak most – megint - elég sokba kerültek MZP-nek. Merthogy az érintettek emiatt a politikus ellen személyiségjogi polgári pert indítottak, aminek az első fokú ítélete ma született meg a Szegedi Törvényszéken. A bíróság kimondta: a polgármester valótlant állított és megsértette a felperesek jó hírnevét, ezért 15 napon belül 400-400 ezer forint sérelemdíjat kell fizetnie nekik, illetve a perköltséget is neki kell állnia.

Márki-Zaynak ezzel ismét több mint egymillió forintot kell kifizetnie a többi vesztes pere mellett, illetve a promenad.hu információi szerint tucatnyi eljárás van folyamatban vele szemben.

Tehát MZP vagy nehezen tanul, vagy olyan, mint 10 másodperces Tom.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87750/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
oregebbvagyokmintmzp 2019-12-21 19:32:06
Ez egy rohadt materialista keresztény , a feje tetején sábeszdekli formájú kopasz folttal ! Eddig 6- ból 6 pert elveszített. Van még vagy 20 per készülőben. Hazug görény !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-21 13:52:07
A normális (mondom: a NORMÁLIS) emberek már a kezdet kezdetén tisztán és világosan megfogalmazták abbéli véleményüket, hogy ez a liberálbolsevik senkiházi egy barom.
A franc essen bele, hát nem nekünk lett megint igazunk ?!
Válaszolok
kata 2019-12-20 19:13:42
Ha ez a gyökér így folytatja, és nem bír lakatot tenni a lepcses szájára, hamarosan kiperelik a vagyonából. Agya valószínűleg nincs, mert annyit még neki is illene tudni, hogy a vádakat bizonyítania is kellene. Rágalmaz nyakra főre, utána meg van sértődve, hogy elítélik, ráadásul fenyegetőzik. Biztos, hogy normális ez az ember?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?