Blogolj!

Gréczy varázsceruzája


Nem is volt olyan rég, amikor a nem lehetett úgy Népszavát kinyitni, az RTL-re, ATV-re kapcsolni, indexet, négynégynégyet, hvg-t, 24.hu-t böngészni, drága Bolgárurat hallgatni, hogy képileg vagy képletesen ne Borkai farpofáit tolnák bele az arcunkba. A komplett ballib sajtó akkor ítéletet hirdetett (bűnös), összefogott, koordinált és minden ágyúcsőből tüzelt, a többi pedig már történelem. De mi történik, ha a saját kutyájuk kölykének csillan meg a kobrája? 

Ugyanez. Csak inverz módban. Ki lehet úgy nyit nyitni Népszavát, hogy nincs benne Zsolti pöcse, drága Bolgár úrhoz se telefonálnak be csalódott baloldaliak, az ATV, RTL nem járkál a DK székházához, az index, négynégy nem indít visszaszámlálást, hogy mikor mond le minden tisztségéről emberünk. A komplett ballib sajtó ítéletet hirdetett (ártatlan), összefogott, koordinált és minden ágyúcsövet elfordított. 

Nehogy már az erkölcsi Himalája tetején pöffeszkedő, a vélt morális fölényére oly büszke baloldalnak is legyen egy Borkaija! Szegény Gréczy tulajdonképpen áldozat. ÁLDOZAT! Elszenvedte a saját maga zaklatását, ahogy a hímivarsejtekkel dekorált bugyogójából kifigyelő a varázsceruzáját megörökítette, és véletlenül el is küldte pár fiatal lánynak. 

Ki más világíthatna rá jobban a félreértésre, mint Fletó, aki végképp tisztavizet öntött a pohárba:

“Ez az első ügy, amikor egy politikusnak a hálószobájába bekukucskálnak, ezért még nem tudja pontosan, mi is fog történni. Pocsék történet, nehéz történet. Nem bújt el sem Zsolt, sem a DK. Itt egy tisztességes emberrel tisztességtelenül bánnak.”

Tehát ez a DK-s tempó, szó sincs itt semmilyen beteges, perverz zaklatási ügyről, nem a f#száról küldött képeket a tisztességes Zsolti a lányoknak, hanem

csak engedte őket bekukucskálni a hálószobájába.

De OK, legyen, higgyük el a sztorit, végül is az ártatlanság vélelme Zsoltit is megilleti, nyilván kilopták a telefonjáról a képeket. Nos, ez esetben is el kellene takarodnia a közéletből, mert normális ember nem csinál az ejakulátumáról 57 képet. 

És nyilván az index se fogja erre felszólítani.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87755/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-12-20 19:28:49
Az öntelt és beképzelt ballibsi oldal lassan visszavehetne a nagy arcából! A két ügy nem hasonlítható össze! Borkai nem személyesen készítette a képeket, nem küldte el senkinek, nem zaklatott senkit, még meg is zsarolták, és ott is a dk a hunyó. Ez a népművészeti agyagedény önmagától eltelve fotózta magát, elküldte egy nőnek, mert meg volt győződve, hogy a fotók láttán a nő az ágyába hanyatlik. Mert ő olyan ellenállhatatlan. Tudtommal a zaklatás bűncselekmény. Ennek a gyökérnek nem jutott eszébe, hogy amit elküld azonnal a neten landolhat? Persze hogy nem, mert az agya akkor éppen ellátatlan volt. Borkai ügyében habzó szájjal sivalkodtak, hogy méltatlan, mondjon le, ne is kerüljön az emberek szeme elé! Akkor ez a féregnyúlvány mit érdemel? Ő és az egész ballibsi bagázs az egész vinnyogó női kórussal, akik természetesen most befogják a szájukat. Ez a majom, az őt támogatók soha többé nem vehetik az erkölcs szót a szájukra, és nem vonhatnak felelősségre senkit. Nincs erkölcsi alapjuk és joguk hozzá. Vegyék tudomásul, ha a Borkai ügye közügy volt, akkor ez százszorosan az, akár tetszik, akár nem!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?