Blogolj!

DK-s kettős mérce a javából


Elég zaklatott hetünk van. Vagy zaklatós? Mostanában összekeverem.

Ahogy Gy. Németh Erzsébet is kicsit össze lehet zavarodva. A kultúráért felelős főpolgármester-helyettes pénteki közleményében azt írja, hogy folytatódik a fővárosi vizsgálat az Újszínház zaklatási ügyében. Mindazok ellenére, hogy csütörtökön a színház közölte, lezárult a Mihályi Győzővel kapcsolatos vizsgálat.

Annak ellenére, hogy az Újszínház a napokban lezárta belső etikai vizsgálatát a szexuális zaklatás gyanúját felvető ügyben, a Főváros által indított felügyelőbizottsági vizsgálat továbbra is folyamatban van. Ezt különösen indokolttá teszi, hogy az ügyben az ATV Egyenes Beszéd című műsorában megszólalt Szántó Péter, a zaklatási ügyet bejelentő volt színházi dolgozó, aki szerint már tanúvallomások is keletkeztek az ügyben, amelyek megerősítik korábbi bejelentése tartalmát. A mai napon arra kértem a felügyelőbizottságot, hogy a vizsgálat terjedjen ki a frissen felmerült tényekre, vallomásokra is

– olvasható Gy. Németh közleményében.

Tök érdekes. A Katona József Színházban meg elfogadták a belső vizsgálat eredményét.

Eközben a Színház- és Filmművészeti Egyetemen – tetszik tudni, az ahol a Gothár Péter (is) rosszul viselkedett – újabb zaklatási botrány kerekedik. De azzal sem akarnak foglalkozni, mert már nem dolgozik ott a csintalan tanár, aki korábban megalázta tanítványait.

Most képzeljék el. Van egy bankrabló, aki sorozatban pakolja ki a pénzintézetek széfjeit. De egy nap ügy dönt, nem rabol tovább, abbahagyja. Akkor vele már nem kell foglalkozni? Akkor már nem is nyomoz a korábbi rablások miatt a rendőrség?

De ez a DK úgy tűnik ilyen. Fittyet hánynak a logikára. De ami nagyobb baj, hogy a tisztességre is. Önök is érzik a zavart az erőben?

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87751/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-12-24 12:08:16
Stimmt !!!!!
Válaszolok
kata válasza: zoltan bejegyzésére 2019-12-22 11:30:17
Neked elmentek otthonról! Mi a fenét irigyelnék ezen a képződményen? Már a második hozzászólásodban utalsz pornó oldalakra. Szerintem maradj is ott, mindenki jobban jár, ha ott múlatod a drága idődet.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: zoltan bejegyzésére 2019-12-21 13:43:32
Ha javasolhatom: a legközelebbi alkalommal, mielőtt kiböfögöd a marhaságaidat, először olvasd el a cikket, majd a hozzászólást, értelmezd mindkét szöveget - belátom, a te képességeiddel ez neked roppant nehéz lesz, - majd csak utána kezd el kalapálni az ámítógép billentyűzetét !!!!!
Hidd el, mindenki jobban jár !!!!
Válaszolok
tibor válasza: kata bejegyzésére 2019-12-21 13:43:21
Fusztrált a súlya miatt ,és ezért is a Fidesz a hibás,jobban mondva Orbán!
Válaszolok
zoltan válasza: kata bejegyzésére 2019-12-21 11:43:34
kata, van aki szereti a mázsán felüli öreg nőket, nézz bele pornó oldalakba, dögivel vannak hasonlók, az orália bajnokai állítom, láthatóan, amúgy pedig lehet hogy család-édesanya, ne káromold, Te irigy nő.
pussz.
Válaszolok
kata 2019-12-20 19:47:23
Most nagyon aljas leszek, de azonosulok néhány ballibsi kommentelő mentalitásával, ha már gréczy felhozta a segg témáját: a képen szereplő nőstény az évek óta tartó here életmód következtében szépen gyarapszik. Testileg. Ezzel egyenes arányban csökken józan ítélőképessége, a zsír pedig szépen simítja az agytekervényeket. A feje már olyan mint a segge, lassan ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni egyiket a másiktól.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?