Blogolj!

Újabb ízléstelen képek Gréczy Zsoltról


Aki a kicsit nem becsüli… Ennyit azokról a képekről, amelyek ma nyilvánosságra kerültek és a feladó állítása szerint Gréczy Zsolt bizonyos részeit ábrázolja.

Látták nálunk Borkai Zsolt fenekét és egyebét? Nem…

Gréczy Zsoltét sem mutatjuk meg. Pedig immár nemcsak az ülepe került nyilvánosságra, hanem a másik fele is. 

Akinek van hozzá gyomra – durva! – az ITT, a vadhajtasok.hu oldalon megnézheti. 

Az állítólagis hölgy, állítólagos levelét azért idemásoljuk. 

Folytatom

Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem volt elég, tovább zaklatott, mintha egy teljesen megszállott szexuális ragadozó. Képeket küldött minden nap magáról, különböző testhelyzetekben, főleg a nemi szervéről, hogy most rám gondolt, és ezt kapnám tőle. Gusztustalan volt. Végül teljesen letiltottam.

Sajnos nem voltam elég körültekintő, ezért a FB-król megszerezte az email címemet, és ott zaklatott tovább. Jelezte, hogy vele csak jól járhatok, és higgyem el, hogy vele a szex kiváló lesz.

Annyira felzaklatott, az egész, hogy csak jöttek a képek, az üzenetek, hogy mindenhonnan töröltem magam, új email címet csináltam, telefont és albérletet cseréltem.

Menekülni akartam a helyzet elől, hogy minden nap kapok egy számomra ismeretlen, de nagyhírű politikustól egy fotót, ahol az ő pénisze látható, és azt mondja, hogy most rám élvezett el.

Nem tudtam mit csinálni, féltem rendőrséghez fordulni, csak két barátnőnek mondtam el az egészet. Perverznek és szexuálisan betegnek éreztem magamat, hogy egy ilyen ember ki tud használni, zaklatni.

Talán most le tudom zárni az egészet. Segítsenek kérem!

Minden sorstársamnak juttassák el, mert csak ez segíthet rajtunk nőkön, akik áldozatok vagyunk ebben a férfiak által még urallt, beteg világban! Tudja meg mindenki, hogy van kiút, le lehet vakarni az ilyen zaklatót, nem csak csendben tűrni, és bízni abban, hogy majd abbahagyja. Nem rettegni, hogy mikor fog ismét küldeni.

Nem akarom, hogy következményi legyenek az ügynek, nem akarom bajba sodorni Gréczy Zsoltot, nem akarok tőle semmit. Nem akarom, hogy bocsánatot kérjen, nem akarom, hogy vezekeljen egy dolgot szeret. Kérem, névtelenül írják meg a történetemet, hogy segítsünk, és segíthessek.

7
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87678/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: zoltan bejegyzésére 2019-12-21 15:45:37
Csakhogy egyik szavamat a másikba ne öltsem:
Ez a világ szégyene, ez a majomparádé két nappal ezelőtt még perrel fenyegetőzött, ma meg már megsemmisülve kullog el a bodrogközi náthás 3,14csába !!!!!!!
Kurcsány efftárs elküldte a selyemzsinórt ?!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: zoltan bejegyzésére 2019-12-21 15:41:23
Most, amikorra ez a bunkó, gyökér, aberrált liberrált DK-s erkölcsileg (ha volt neki valaha ilyen) teljesen megsemmisült, a pöcegödör aljára került, és már bejelentette a lemondását is, van még valami - teljesen felesleges - mondanivalód ?!
Nincs ?! Nem is lehet, úgyhogy húzzál erről a normális (MONDOM: NORMÁLIS !!!!!) médiafelületről, mint ló a kukoricásba !!!!!
Válaszolok
zoltan válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-21 12:02:43
kata
pussz
Válaszolok
zoltan 2019-12-21 12:01:28
Várom a még várható képeket, néha benézek a pornó oldalakra, de az övéi, kuriózumok, de komolyan!
Elegánsan kezeli a brét, mitagadás.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-12-20 12:08:58
Stimmel Kata !
Emlékeztető:
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek."
Ugye, nem is kell ehhez többet hozzáfűzni ?!
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-19 19:34:42
Egyetértek! Egyébként ez a féreg miért nem a feleségét zaklatja? Ő biztosan nem sérelmezné! Mindenesetre az asszony helyében úgy vágnám ki, mint a macskát! Jut eszembe a gyereke/gyerekei előtt nem sül le a bőr az undorító álszent pofájáról?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-19 16:26:49
Hát, a képeket elnézve ez nem is 18 karikás, hanem minimum 20-as !!!
Előfordulhat az, hogy valaki őrült szexmániás (ez - nyilván köztudott - egy betegség), meg az is előfordulhat, hogy valaki anélkül sem tud parancsolni a farkának.
Ám ebben az a legundorítóbb, hogy ez a szemét - meg a mocskos, rohadt bandája is - papol nekünk a tisztakezű politikusokról, az erkölcsiség bajnokairól, a fedhetetlenségről, a makulátlan családi háttérről, meg persze a Borkai ügyéről is.
A Borkaiban legalább volt annyi becsület: miután belátta, hogy bukta van, lemondott, de ezektől a gyökerektől ilyet ne várjon senki sem !!!!!!
Alja népség, különösen ez a gyökér Gréczy az !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?