Blogolj!

Gréczy Zsolt elismerte: ő van a képeken


A mai eszével már nem csinálna ilyen képeket. Azt mondjuk elhisszük.

Újabb undorító képek jelentek meg a világhálón Gréczy Zsoltról (önkielégítés előtt/közben/után). A DK politikusa ma bement a Klub Rádióba, amelynek a honlapja az alábbiakat írja a mai beszélgetés kapcsán. 

Gréczy, aki azt elismerte, hogy a képek őt ábrázolják, azt mondta, mai eszével már nem készítene magáról ilyen fotókat. Nem tölti el boldogsággal, ami ez ügyben megjelenik róla, "de ha valamennyien hibátlanok lennénk, és sosem követnénk el semmit, akkor nem lennének autóbalesetek, orvosi műhibák és tönkrement házasságok". Ennek most megfizeti az árát, de ettől még a legsúlyosabb vád, miszerint zaklatott valakit, szemenszedett,  ócska, aljas, hitvány hazugság – fogalmazott.

Kérdés van? 

Igen! Mikor húz el a közéletből Gréczy Zsolt? 

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87695/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
zoltan válasza: kata bejegyzésére 2019-12-21 11:55:59
de kata, ha szembe jön veled, lesütött szemmel fogsz arra gondolni, mit szorongatott, oly nagy elánnal, a magát is megszerető Marok Marcsira fanyalodott országgyűlési képviselő? Ugye nem?
pusza.
Válaszolok
zoltan 2019-12-21 11:48:12
nono, csak megszólalásig hasonlít rá, mikor megszólalt már tudtam hogy tényleg hasonlít bár nagyon, de az én véleményem nem mérvadó.
Válaszolok
Hajdu Józsefné 2019-12-20 12:55:11
Nahát, ma már nem csinálna ilyet? Ember, ez nem tini kori botlásod. Perverz vagy. És aberrált.
Amilyen vehemenciával elítéltétek a csőbe húzott Borkait, azzal a vehemenciával vállald fel a tetteidet. Tudod: nincs két DK! D(á)K(ó)=Dréczy
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-20 11:55:19
Ez az undorító féreg még büszke is arra, amit művelt.
Képtelen vagyok megemészteni, amit ezek a gyökerek művelnek. Ha a liberálbolsevikoknál fordul elő ilyen ocsmányság, akkor szerintük az magánügy. Ha hasonló eset megesik a jobboldalon, akkor az már - szintén szerintük - közügy. Lásd még a Borkai ügyet !!!!!!!!
Ez az aberrált liberálisok által nap, mint nap alkalmazott kettős mérce egyik legszebb példája.
Ennél már csak az a "legeslegmégszebb", - ahogyan egykor a Hofi mondta - hogy még ők ugatnak nekünk a tisztességről, a tiszta közéletről, az erkölcsről, a viselkedés alapvető szabályairól.
Nincs mese: >>>>>>> ezek gyökerek, és mind közül ez a gréczy (nem véletlen a kisbetű !!!!) nevezetű senkiházi az egyik legnagyobb gyökér !!!!!!
Válaszolok
éva 2019-12-19 22:15:38
HOOOGY VAAAN KÉÉPEEEEEE????? Csak rá kell nézni! MINDEN RÁ VAN ÍRVA!!!!! UNDORÍTÓ!
Válaszolok
kata 2019-12-19 19:20:30
Érdekes, ha egy ócska ballibsi követ el valamit, az csak hiba, aprócska ballépés, bagatell. De ha másról van szó, habzó szájjal, vérben forgó szemekkel követelik lemondását! Nem szégyellik magukat? Ennek a szemétládának hogy van képe bemenni a Parlamentbe, az üzletekbe, egyáltalán az utcára emberek közé, ezen fotók után? Undorító aljas féreg!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?