Blogolj!

Karácsony még egy törvényt sem tud értelmezniKözleményben válaszolt Áder János főpolgármesterünknek, aki azt vízionálta, hogy 700.000 ember esik ki az egészségügyi ellátásból.
Talán olvasni kellene és értelmezni a betűk halmazát és akkor az ember nem beszélne butaságokat és nem kellene faarccal elviselnie, hogy maga a köztársasági elnök teszi helyre.

"Mi az igazság? - kérdezi az államfő

Az új szabályozás alapján – úgy, mint eddig – teljes körű természetbeni egészségügyi ellátásra jogosult minden kiskorú, minden tanuló, minden nyugdíjas és minden biztosított munkavállaló. A hatályos törvények ma is biztosítják a szociálisan rászorultak, hajléktalanok egészségügyi ellátását. Ezen a most elfogadott törvény nem változtatott.

A törvénymódosítás nem érinti a sürgősségi ellátást és a mentést. Erre továbbra is – úgy, mint eddig – mindenki jogosult marad."

De akkor miért kell a törvénymódosítás?

Áder szerint: "Az elmúlt időben jelentősen nőtt azoknak a száma, akik – közülük nem kevesen szándékosan – nem fizettek egészségügyi szolgáltatási járulékot. De az egészségügyi szolgáltatást igénybe vették. Ez igazságtalan és méltatlan a járulékot becsületesen fizető honfitársainkkal szemben.

Ezért az új törvény úgy rendelkezik, hogy azok a személyek – és csak azok –, akik a jövőben szándékosan nem fizetnek egészségügyi szolgáltatási járulékot, az egészségügyi szolgáltatást csak akkor vehetik igénybe, ha tartozásukat rendezték. Ugyanakkor a sürgősségi ellátásra a tartozásukat még ki nem fizető polgárok is jogosultak."

Karácsony és bandája az emberek félelméből próbálnak politikai tőkét kovácsolni. Ez a beteges.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87649/pics/lead_800x600.jpg
Áder János,egészségügy,Karácsony Gergely
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2019-12-20 07:51:31
A kesztyűbáb! Hogy tudna! :D :D :D :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-19 17:28:17
Az egész ember- és az őt körülvevő nyikhaj banda is - beteges !!!!
Nemhiába mondta korábban Kósa uram: ez a Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan, ezért is hívja mindenki csak "gerinek" !!!!
Mellékesen megsúgom ennek az agyalágyultnak: a Köztársasági Elnök úr nem "vályogász", hanem jogász !!!!!!
Gerike !
Érzékeled a különbséget ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?