Blogolj!

(18+) Ki akarja látni Gréczy Zsolt seggét?


Jó, hát ez egy hülye kérdés… Önként senki, vagy legalábbis nagyon kevesen szeretnék megtekinteni a DK-s politikus szebbik felét.

Gréczy Zsoltnak zaklatott napjai lehetnek. Előbb egy Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető hölgy vádolta meg azzal, hogy szeretett volna vele koalícióra lépni a kiflis pultnál. De ma már tudjuk, hogy ez semmi! Ugyanis előjött egy újabb vád, amelyhez immár képeket is csatolt az állítólagos nő. Azt mondja, hogy az egyiken bizony az a fokhagymagerezdre csak részleteiben hasonlító segg nem másé, mint Gréczy Zsolté. 

Nehéz megállapítani, még akkor is, ha kétségtelenül hasonlít a DK-s politikus eddig publikussá vált részeire ez az ülep. 

No, de nézzük előbb a levelet, amit a Vadhajtások kapott: 

Május vége volt, négy évvel ezelőtt. Szépen sütött a nap. Az egyik legkedvesebb barátnőnél és az édes kislányánál töltöttem a hétvégét, aki nem mellesleg a keresztlányom, Fehérváron. Szombaton a gyereknapon lementünk a Fehérvári tóhoz sétálni. Valami gyereknapi rendezvény volt, amit a DK csinált. Nem folgalkozom napi szintű politikával, megvan a magam értékrendje, fogalmazzunk úgy, hogy nem voltam még fideszessel, és nem is szeretnék az életben. Ott találkoztam Gréczy Zsolttal. Odajött hozzánk, viccesen, mosolyogva, és beszélgetést kezdeményezett. A barátnőm teljesen el volt ájulva, hogy milyen kedves és közvetlen ember. Nekem is szimpatikus volt, nem az a öltönyös bunkó politikus, akit minden nap okádik a tévében. Beszélgettünk vagy 20 percet, amikor a legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést. Tudom, hogy ki vagyok, sohasem adtam könnyen magam, ráadásul a telefonszámomat még nehezebb megszerezni. Ezért mondtam a Zsoltnak, hogy nagyon kedves, intelligens okos ember, de akkor lehet esélye a beszélgetésnek, ha megkeres…

Tudják romantika (ez volt ebben az estben is a hiba), és megadtam a nevemet. Gondoltam, úgysem lesz ebből semmi, el is feljetettem a nap végére az egészet. Egész hétégén nem laptopoztam, a telefonomon sem néztem meg minden zörrenést. Hétfőn a munkahelyen a napi güri kezdetén ránéztem a Fb-mre és láss csodát (na nem csoda volt), egy új ismerősi jelölés… Maga Gréczy Zsolt. Először nagyon meglepődtem. Azon, hogy ilyen emberek használnak Fb-t, majd azon, hogy emlékezett rám. Megmondom őszintén, imponált, bár az elejétől kezdve tudtam, hogy nem akarok Zsolttól semmit. Nem fogott meg, mint férfi, nem tetszett, túl nagy a korkülönbség, ráadásul nekem a sportos férfiak jönnek be (én is inkább sportos kinézetű vagyok). Értelmes, intelligens férfi, de ez nem elég ahhoz, hogy valaki közelebb kerüljön hozzám. Sebaj, visszajelöltem.

Este egyből írt, az említett férfi. Kérdezte, hogy hogy vagyok, van, e valakim. Mondtam, hogy ez nem rá tartozik, mindenfajta kacérság nélkül. Erre küldött egy fotót, hogy szerinte hogy néz ki? Bejövök-e neki? Lefeküdnék e vele, mert ő azóta, amióta találkoztunk, csak rám gondol, és hogy mit kezdene velem…

A képek megtekintéséhez ha valaki ezek után kedvet kapott, ide kell kattintani:  1. kép, 2. kép, 3. kép, 4. kép

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87631/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?