Blogolj!

Románia Karigerijei egyesüljetek!

Ragnar Volarus

Emlékeznek mikor leesett nálunk az idei első hó? Amit már jó előre tudtunk, hiszen a meteorológusok jelezték, hogy érkezik. De a mi drága fővárosi polgármesterünk figyelmét ez elkerülte, és mikor már fehér volt minden, csak akkor jutott eszébe érdeklődni a felelős szerveknél, hogy van -e elég hómunkás. Hát nem volt.

Úgy fest Romániában is létezik Karácsony Gergely alteregója. Ott ugyanis szintén meglepte a felelősöket, hogy télen hideg van. A rendőrök kénytelenek még mindig vastag kabát és kesztyű nélkül, valamint nyári cipőben közúti forgalmat irányítani, vagy az utcán járőrszolgálatot teljesíteni. Igazán pazar érzés lehet csonttá fagyni a közjó szolgálata közben.

De még csak azt sem tehetik, hogy valami saját göncöt aggassanak magukra a rend őrei, vagy vásároljanak maguknak, ugyanis a rendőrségi megjelenésre szigorú szabályok vonatkoznak. Olyannyira, hogy még a zoknijukat is a minisztériumtól kapják.

A vezetők elismerték, hogy késve rendelték meg a téli egyenruhákat, ígéretük szerint karácsonyig orvosolják a problémát. Bagatell dolog, hogy mindez 3 500 rendőrt érint. Talán ha jól viselkednek, akkor karácsonyra tényleg megkaphatják majd a munkaruhát.

Mi pedig büszkék lehetünk, hogy a fővárosunk vezetése olyan politikai alkalmasságról tett tanúbizonyságot, amire csak tőlünk keletre van példa.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87476/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?