Blogolj!

Betorzult a listázós Schilling: nácizza a Nélküledet!


Alighanem messzire gurult a gyógyszere a Franciaországba menekült szélsőlibsi rendezőnek, aki a fideszes művészek hamvába hótt listázása után a Nélküled című nemzeti kultuszslágert vette célba, és alázta meg.

Mindent széttépnének, ami a nemzetet összeköti?

Úgy tűnik, egyre jobban frusztrálja a balliberális értelmiségi elitnek csúfolt gittegyletet, hogy egyfajta gúnyhatárokon átívelő nemzeti kultuszslágerré nőtte ki magát az Ismerős Arcok Nélküled című dala, mely különleges érzelmi töltetet adva egyesíti és lelkesíti a magyarságot.

A HVG örökgörcs vérpublicistája, Hont András és a Belmondo ballib frontembere, a korosodásával nyersülő Czutor Zoltán után a szélsőlibsi rendező, a harmadik Fidesz-kétharmad után, az „Orbán-diktatúra” elől Franciaországba menekülő Schilling Árpád a következő a kórusban, aki Nyerges Attiláék slágerébe törölte a lábát. Igen, az a Schilling, aki ezek szerint teljes magyarországi feledésétől rettegve botrányhetet tart, hiszen a minap általa „fideszesnek” minősített művészek listázásával állított ki magáról szegénységi bizonyítványt...

Sárosdi Lilla hímnemű párjának sikerült is élre törnie a magyarsavazós ballibernyák nagyotmondás helyből távolugrási vetélkedésében, hiszen míg Hont „csak” „giccses szarnak”, Czutor „csak” „szirupos fingszagú romantikának” minősítette a Nélküledet, Schilling tutira ment: előhúzta a mérgezett pakliból a biztos befutónak tűnő, cinkelt náci-antiszemita kártyát, és jól ki is játszotta.

„Amikor fel kell állni egy olyan giccses dalra, mint a Nélküled, amiben az 'egy vérből valók vagyunk' nyílt náci utalás nemzeti értelmet kap, akkor tényleg kit kell még meggyőzni arról, hogy ez az ideológia fog folyni a színházakból, a mozikból, mindenhonnan?”

– fröcsögte a HVG-nek nevezett heti betűhalmaznak a színháztörvény módosítása apropóján.

Apropó: megtanultuk és megszoktuk, még ha el nem is fogadhatjuk, hogy a gyökértelen balliberális sleppet a zsigeri gyűlölet élteti, hogy minden fáj nekik, ami a nemzetnek öröm, hogy mindent felégetnének, ami a magyarságot összeköti, egybefonja, lélekben erősíti. A végcél ez esetben is tapintható: a Nélküled összenácizásán keresztül egy olyan konteó kialakítása, hogy a gaz Orbán a nemzeti köntösbe bújtatott posztnáci ideológiára szocializálja ezt a bűnös népet itt a Kárpát-medencében. Hogy aztán egész Európa a „Nélküled-Führertől” rettegjen.

Lehet, e helyütt elintézhetnénk annyival az ördögi mesterhármas izzadságszagú erőlködését, mint Nyerges Attila tette nemrégiben: „hülyegyerekek”!

Ezzel együtt innen is üzenjük: kár a gőzért. Nem fog menni! Egy nemzet imádja a Nélküledet, és nem engedjük el: nem, nem, soha. Mert büszkék vagyunk rá: egy vérből valók vagyunk!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87339/pics/lead_800x600.jpg
Ismerős Arcok,magyarság,Nélküled,nemzet,Schilling Árpád
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
István 2019-12-12 09:26:14
Aki nem az ő dalukat fújja (Föl föl ti rabjai a földnek...), az náci (meg rasszista, homofób stb.)! Hülyegyerekek! (Ezzel aztán sok jobbos szavazót meg tudtok győzni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?