Blogolj!

Megáll az ész: Fletó elfáradt, inkább nem vitatkozik


Milliós fizetés ide vagy oda, nem éjszakázna munkahelyén, az Országgyűlésben a fiatalok Ferije, a nemzet elkúrója, aki azt üzeni: inkább ágyban, párnák közt, odahaza...

Illusztráció: Facebook/Elég

Egészen egyedi, még inkább szánalmas sajtóközleményt böffentett fel a DK morgó gyomra a hétfőről keddre virradó éjszaka. Gyanúnk szerint az egyre inkább gömbölyödő balliberális alakulat egyre jobban gömbölyödő őszödi főnökénél telt be a pohár.

Rossz, aki rosszra gondol: nemrégiben éjszakába nyúlóan vitatkozik a parlamenti képviselők a Tisztelt Házban – lévén, hogy ez a dolguk, ezért fizetjük őket – az országgyűlési viselkedésről szóló fegyelmi szabályokról. Tudjátok, ez volt az a fából vaskarika, amikor az ellenzék 15 órán keresztül arról beszélt, hogy nem beszélhet. És már megint, lárifári, ma fennáll a veszély, hogy a Nemzeti Kulturális Tanácsról, a kultúrstratégiai intézményekről, valamint egyes kulturális vonatkozású törvények módosításáról szóló – a balliberálisok által szanaszét hazudotttörvényjavaslat vitája is késhegyre menő éjjeli ütközetté válik, melynek hegyibe senkinek sem hiányzik egy jó kis hajnali részegség.

No, a politizálásba belefáradt Gyurcsány speciális megoldáshoz nyúlt: pártnyilatkozatában azért könyörög a teljes ellenzéknek, semmihez se szóljanak hozzá a parlamenti vitanapon, nehogy már megint éjszakáig vagy akár másnap reggelig kelljen maradni – hiszen ilyenkor könnyen fejbe kólintja az embert a másnaposság...

Imigyen szóla Zarathsutra, pontosabban annak egészen gyönge magyar utánzata:

„A holnapi [keddi – a szerk.] napirendet a Fidesz direkt (sic!) telerakta (sic!) más ügyekkel (sic!), sőt új pontként egy NATO-csúcsról való beszámolót is holnapra tett, hogy a színházak szabadságáról szóló vitát minél későbbre, lehetőleg estére vagy éjszakára halassza. […] A DK képviselői ezért a holnapi ülésnapon csak az utolsó napirendi pontként szereplő, színházakat érintő vitánál fognak felszólalni, az előtte lévő más témákban nem […] Arra kérünk minden ellenzéki pártot, hogy képviselőik is tegyék ugyanezt, akadályozzuk meg közösen, hogy a Fidesz az éj leple alatt zavarja le a […] vitát!”

Ez tehát az összellenzéki nemdolgozás gyurcsányi mesterterve. Ahol a nemakarásnak szokás szerint nyögés a vége. Hazudni reggel meg este, az hagyján, na de hogy éjjel? Lószart, mama!

„Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz” – cseng a fülünkbe az őszödi show-der feledhetetlen és hát örök érvényű klasszikusa.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87240/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,országgyűlés,parlament
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-10 11:34:34
Minden tiltakozásom ellenére az egyik közeli ismerősöm már hosszú évek óta azt állítja, hogy a nagy nemzeti "elkúró, a tömegbelövető hazugsággyáros", - tudják - a furcsány furkó ferkó, meg a furcsányné őfőpatkánysága nem normálisak !!!
Most - ennyi év után - kell végérvényesen belátnom, hogy teljesen igaza volt !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?