Blogolj!

A jobboldalt támogatja? Nem lehet véleménye!


Most éppen Görbicz Anitába állt bele a haladó, nyugati és főleg baloldali sajtó. A bűne az, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét meri támogatni.

Ismerjük a klasszikus mondást: Magyarországon vannak a független közszereplők, meg a fideszesek. Előbbiek általában teli szájjal fröcsögnek a másikra és ezt most nem úszta meg Görbicz Anita sem. A világ valaha volt legjobb kézilabdázóinak egyike egy szórólapon ajánlja a győriek figyelmébe Dezsi Csaba András polgármester-jelöltet.

Ezt kiszúrt az azonnali.hu, amely hangzatos címmel adja el a cikkét. Nyilván, ha Bede-Fazekas Csaba operaénekes, vagy éppen Petrovicz Szabolcs autóipari munkás nevét emelik ki, akkor a kutya sem kattint rá az írásra. Így viszont gyorsan végig is söpört a baloldali sajtón és a hozzászólásokban az elvakult olvasók már elfelejtik Görbicz Anita világraszóló sikereit és válogatott jelzőkkel szidalmazzák a sportolót. 

Ez a baloldali demokrácia! Így viselkednek akkor, ha valakinek nem egyezik velük a véleménye, sőt homlokegyenest más a világlátása. Akkor bele kell szállni, el kell taposni. Így megy ez azon az oldalon. 

Legyen az ő bajuk…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87247/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-11 11:34:41
Először is - bármelyik oldalon, bárki - csak akkor ugasson a Görbitz Anitával kapcsolatban, és csak akkor mocskolja, ha majd letett az asztalra olyan (kommunista nyelvújítók szerint: ójjan) kiváló eredményeket, mint amit ő az elmúlt évtizedek alatt letett !!!!
Az azonnali.hu nevezetű, bárgyú, semmitmondó, kommunista szócsővel kapcsolatban hozzáteszem még:
Mi meg AZONNAL rájöttünk, hogy ennél a honlapnál aljasabb, részrehajlóbb, liberálbolsevik szennyoldal kevés akad kis hazánkban !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?