Blogolj!

Ellenzéki csoport tervez betörni a minisztériumba - frissítveMár megszokhattuk, hogy ellenzéki barátaink a konstruktív vita helyett a megbotránkoztatásban, a hangulatkeltésben hisznek. Nekik a zöld asztalról maximum a biliárd jut eszükbe. Ha hihetünk az információknak, ma is erre számíthatunk. Mármint nem biliárdra, hanem botránykeltésre.

vasarnap.hu értesülései szerint egy titkos ellenzéki csoport kíván hétfő délután betörni az Emberi Erőforrások Minisztériumának épületébe, hogy egy petíciót olvassanak fel. A szervező - H. Zsuzsa – abban reménykedik, hogy legalább száz ember csatlakozik hozzájuk, így megmozdulásuk kellően hangos lesz. A 20 perces akcióra a részt venni kívánókat a Toldi Moziban készítik fel, hogy legalább azt tudják, hogy mi ellen kell tiltakozni.

„Egyszerűen bemegyünk, egy rövid felszólalás után közösen elskandáljuk a petíció szövegéből készült kivonatot, aminek a szövegét megkapjátok a Toldiban. Hogy ez működjön, mozgósításra van szükség, csak akkor hatásos, ha tényleg sokan vagyunk. Szóljunk az elkötelezetteknek, hogy legyünk legalább 80-100-an” – írja a felhívás.

Azért ez elég fura. H. Zsuzsa (vajon mi lehet az a H?) nem árulja el mi ellen fognak tiltakozni. De 100 embert vár. Azért úgy nehezen indulok el, hogy nem tudom, a rossz idővel, a benzinárral vagy éppen a szivacsos agyvelőgyulladással nem értek egyet. Erről egy remek film, kiváló jelenete jut eszembe. Ez itt:

Viszont a botrány garantált, mert így megnevezett cél hiányában csak az fog elmenni, aki balhét akar. Persze várjuk ki a végét, mert bár az eddigi tapasztalatok szerint a lelkesedés megvan, a lustaság és a hideg időjárás el szokta az embereket téríteni a „forradalomtól”. Ma pedig nagyon ocsmány idő van.

FRISSÍTÉS:

Jelentések szerint a minisztérium épületénél a szokottnál több rendőr látható, tüntetők azonban nem jelentek meg a helyszínen. Vélhetően elmúlt a meglepetés ereje, amire akciójukat alapozták. Vagy tényleg ez a fránya rossz idő. H. Zsusza forradalmi mindenesetre tette nem jött össze. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87192/pics/lead_800x600.jpg
aktivisták,baloldal,ellenzék,Emmi,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-09 16:43:22
Nagy az Isten állatkertje, ráadásul valami ökör nyitva hagyta az ajtót is !!!
Ennek az un. H. Zsuzsának a becses figyelmébe ajánlom az alábbi elmés megjegyzést:
• Nem arról van szó, hogy a liberálisok tudatlanok. Arról van szó, hogy sok mindent tudnak, ami nem úgy van.
(Ronald Reagan)
Persze az is lehet, hogy az un. H. Zsuzsák nem is értik, hogy miről beszélek !!!! Bocsánat !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?