Blogolj!

Bősz Anett folytatja a pártszédelgést


Avagy Gyurcsány Ferenc bekebelezte a Liberálisokat.

Anett hazatalált. Most már tényleg kikapcsolhatja. Fotó: MTI

Új frakcióba ül a Liberálisok nevű, pontosabban csak nevében létező láthatatlan és mérhetetlen, törpe minipárt jelenlegi elnöke: Bősz Anett a DK parlamenti képviselőcsoportjához csatlakozik – jelentették be hétfőn.

Bősz Anett tehát tovább folytatja a pátszédelgést. A korábban az anya megszólítás eltörléséért síkra szálló, a melegházasságért lobbizó és a transznemű élettársak mesterséges megtermékenyítési programokba való bekapcsolódáséért küzdő képviselő most úgy tűnik: megérkezett és megpihent. Végleg hazatalált.

Az eddig egyetlen érdemi politikai teljesítmény felmutatására képes honanya – ő volt az, aki Bangóné k.rva erősnek szánt köztévés akciómozijánál NEM KAPCSOLTA KI – az MSZP-Párbeszéd-Liberálisok közös listáján szerzett mandátumot, vagyis a szocik hátán mászott a Tisztelt Házba. Ott előbb a Párbeszéd frakciójában számoltak vele, majd villámsebességgel kilépett onnan, és függetlennek állt. A sértődéses hiszti hátterében egy Molnár Gyula és Fodor Gábor pártelnökök között zavaros megállapodás rejtőzött, melynek értelmében az MSZP évi 60 millió forinttal támogatja a parlamentben a Liberálisok működését, erről azonban az MSZP vezető testületei nem tudtak, így nem is hajtották végre. Bősz erre berágott, és közölte: az MSZP-frakcióban nem lát „garanciát” (értitek: „garanciát”) a liberális értékek képviseletére, ezért szakít a szocikkal.

Közel másfél év magány után aztán – miközben Fodor Gábort sikeresen letaszította a Liberálisok trónjáról – Gyurcsány ölelő karjaiba futott, azaz Fletó bendőjébe vezényelte kicsi, de harsány rohamosztagát. Vagyis összenőtt, ami összetartozik.

Alighanem most már tényleg jobban teszi, ha bőszen kikapcsolja...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87207/pics/lead_800x600.jpg
Bősz Anett,DK,Gyurcsány Ferenc,Liberálisok,Magyar Liberális Párt,Párbeszéd
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-10 11:51:02
Aktuális (ötmilliós) keresztkérdés:
Magyarországon - a FIDESZ-KDNP-t kivéve - van még olyan (bangóné szerint helyesen: ójjann) párt, amelyiknek nem volt tagja, és ügyeletes s..,.gnyalója ez az elmeháborodott "murva" ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?