Blogolj!

Nem vicces, szánalmas a kétfarkú alpolgármester


Ferencváros társadalmi alpolgármestere azt hiszi, hogy vicces. Pedig nem az, sokkal inkább csak szánalmas. De tényleg csinálhatna már valami humorosat, ha már azért van ott.

Hogy van-e helye a Magyar Kétfarkú Kutya Párt politikusának (ha-ha) a ferencvárosi képviselő-testület mellett, társadalmi alpolgármesterként azt nem hiszem. Persze Döme Zsuzsannát nem is azért választatta be a képviselőkkel a kerület vezetésébe a méltán híres Baranyi Krisztina polgármester, mert olyan remek politikus. Csupán bosszantani akarja a népet. Tegyük hozzá, hogy Döme Zsuzsannát nem akarta senki alpolgármesternek a választók közül, ugyanis ő nem került be alanyi jogon, megválasztás útján a képviselők közé. Csak ott lett. 

Jelenetem, úgy áll a dolog, hogy ez nem sikerült, mert Döme Zsuzsanna jelenleg inkább szánalmas, mint felháborító. Döme Zsuzsanna, illetve egészen pontosan a Facebook oldala szerint Döme Zsuzsanna Erzsébet Terézia ugyanis nem vicces. Már a neve is… Ha már ilyen sok van, akkor miért a Ferenc- és miért nem Erzsébet-, vagy éppen Terézváros hétköznapjait aranyozza be. Tudjuk Mogács Dánieltől, hogy Erzsébetváros az Erzsébeteké!

Nem, neki a Ferencvárosban kell kifiguráznia az ügyek menetét, pedig nem is Ferenc. De ha lehet, akkor legyen már az is, ez belefér a párt képviselte magas nívóba. Amúgy ha lehet, akkor Ferenc Döme Zsuzsanna legyen és akkor a nemi identitása sem került veszélybe. 

Persze nem ez a lényeg, mert mindenki olyan névvel lehet bolondos, amilyennel születik. Az emberben van némi naivitás arra nézvést, hogy az önkormányzatok képviselői, pláne polgármesterei és alpolgármesterei irán érezhető némi tisztelet. Döme Zsuzsanna igyekszik lerombolni mindezt. Értem én, hogy az önkormányzatoknál szerinte mindenki hülye, de ez csak részben igaz, mert van néhány normálisnak nevezhető lokális politikus is. 

Meg aztán van a szánalmas kategória. Ebbe sodorta bele magát – néhány társával együtt – Döme Zsuzsanna. Azzal a képpel, amit a minap posztolt (ld. fent). Eddig azt hittük alpolgármester, de már látszik, hogy egy bohóc. Ráadásul a rosszabbik fajtából. 

10
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87142/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 10 db hozzászólás érkezett!
Gábor válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-13 08:58:56
Másrészt nem politizálok, maximum amerikai ismerősökkel elbeszélgetek róla,hisz nincs magyar ember, akivel vitázni lehetne róla, veszekedésnek meg annyi értelme van, mint egymás lábát szaglászni. Nyugodtan írhatod kisbetűvel, hidd el, én vagyok az utolsó ember, akit ezzel megsértessz.
Válaszolok
Gábor válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-13 08:55:22
Csak hogy magadfajta(aki szemmel lathatóan az óvodát sem járta ki) is érte: folyékos= folyékonynak tűnő, de mégsem az, inkább plazma halmazállapotú anyag.
Viszont a Dunning Kruger effektus elég erősen megfigyelhető rajtad.
Válaszolok
Gábor válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-13 08:49:45
Mutass egy olyan helyesírási hibát a szövegemben, ami nem félregépelés. Nem tudsz, mert -mint látszik- érdemben egyátalán nem tudtal hozzászólni, csak az a kötelező troll vagy, aki ha beszól a másiknak, attól okosabb lesz.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Gábor bejegyzésére 2019-12-11 12:41:04
Idézem Hofi Gézát:
" Azt, hogy mit akartál mondani, "mái" napig nem értjük !!!! "
Mindenesetre a legközelebbi hozzáröfögésed előtt próbálj meg helyesírási gyakorlatra elmenni, mert érezhetően ez még nem megy neked.
Könyörgöm, csak ne a bangónéhoz, meg a kunhalmihoz, vagy a széllelbélelt bernikéhez (hidd el, a kisbetűk nem véletlenek !!!!) menjél órákat venni, mert akkor még a mostaninál is gügyébb leszel !!!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Bence bejegyzésére 2019-12-11 12:34:56
Üzenet a "gyökkettőknek":
• Gróf Széchenyi István először csinált valamit, és csak azután bolondult meg, ti kommunisták pedig, immár száz éve…...........?!!!!!!!!
Na, ugye, ugye !!!!
Válaszolok
Gábor 2019-12-10 08:25:56
Eddig tényleg sejtettem, hogy ennek az oldalnak a létezéshez való joga megkérdőjelezhető, de ebből konkrétan bűzlik, hogy odaadta a cikkíró az általános iskolás kislányának, hogy szidja le őket, majd kijavította a helyesírási hibákat. Valahogy szánalmasnak érzem, de legalább egy újapp példa arra, hogy aki nem tud újságot írni(nyilvan bekerült de talán 1 hét után ki is csapták), az ne is tegye, mert ilyen folyékos undurító bűzös, de mégis embertöl származó dolgok lesznek belőle.
Válaszolok
Bence válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-09 20:42:51
Hölgyeim és uraim! Íme a gyurcsányista és orbanista gyűlöletkommandó szerelemgyermeke.

Gratulálok a támogatásuknak!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Bence bejegyzésére 2019-12-09 17:17:39
Az a szánalmas, amit itt összezagyváltál, te "gyökkettő" mihaszna !!!
Figyelmedbe ajánlom, hogy sürgősen gyere le arról a szerről, amit tolsz, mert már így is tönkre marta azt az egy agytekervénnyel rendelkező, nihilista koponyádat !!!!
Válaszolok
Bence 2019-12-09 13:01:45
És még így is ezerszer komolyabb, mint Kósa, Német Szilárd, Rogán, Gulyás, Szijjártó, Gyurcsány, Bangóné, Kövér László, Deutsch Tamás, Karácsony, Novák Előd és Áder János együtt véve.

Na ez a szánalmas!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-09 10:05:54
Most már csak az hiányzik, hogy kiderüljön erről mihaszna baromról, hogy tényleg két farka van !!!
Ez a lény tényleg ennyire hülye ?! >>>>>> kommunista nyelvújítók szerint: HŰJJE ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?