Blogolj!

A norvég posta szerint Szűz Mária egy lotyó


Szent Biblia. Norvégiában biztosan nem. Merthogy a PostenNorge (norvég posta) talán a valaha volt leggyalázatosabb módon gúnyolja ki a kereszténységet és a keresztény egyházakat. Pedig volt már egy pár gyomorforgató próbálkozás. De most az északiak minden határon túlmentek.

Szeplőtelen fogantatás és Szűz Mária? Egy teljesen gátlástalan és minden érzelmi intelligenciát nélkülöző liberális elme úgy érzi vicces, ha a názáreti Jézus egy törvénytelen gyermek, kinek apja a postás.

A legrosszabb, hogy ezt valaki kitalálta, aztán egy másik jó ötletnek tartotta, egy harmadik jóváhagyta, egy negyedik legyártotta, a norvég televízió pedig leadja.

Íme a reklám, ami minden értelmes, keresztény értékeket valló és érző lény számára felkavaró lehet.

Tetszenek emlékezni, mikor a Charlie Hebdo viccet űzött Mohamed prófétából? És arra, hogy annak mi lett a vége? Nem azt állítom, hogy az volt a megfelelő válasz, de rávilágított arra, vannak dolgok, amikből nem jó viccet űzni. Mert van akinek rosszul esik, a lelkébe tiprunk, megsértjük.

És arra még emlékeznek, mikor Madonna a Like a prayer című klipjében Jézust egy fekete férfiként ábrázolta? A Vatikán kitagadta az énekesnőt és óriási botrányt csaptak.

Vajon most ki emeli fel a hangját ez a gyalázat ellen? Mert van olyan, amiből tényleg nem szabad viccet csinálni. Ez lenne a civilizált nyugat?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87153/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-09 10:02:58
Szerintünk meg a norvégok egy "kedves, aranyos, behízelgő modorú" állatok !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?