Blogolj!

Latmann Tamás szexista megjegyzést tett – kirúgták


Először is azt kellene tisztázni, hogy ki is az a Latmann Tamás. Már ez sem könnyű. Azt meg feldolgozni, hogy szexista megjegyzéssel szólt be még nehezebb.

Nézzük elsőként Latmann beszólását: 

Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett “elemzők” osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még? 

A fenti mondatokat Pikó polgármester Facebook bejegyzése alá tette Latmann Tamás. Szóval csinosak és ennyi? Ezt írja ő, aki a haladó és egyben nyugati, de leginkább fejlett ballib oldal egyik szószólója. 

Mit szószólója? 

2017-ben kitalálta, hogy ő lenne a legalkamasabb baloldali miniszterelnök-jelölt. Nem lett az, mert még ahhoz is kevés volt, hogy sima bukó legyen. Ugyanakkor a szája járt és jár továbbra is. Osztja az észt és közben amúgy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen volt oktató. Meg közösségi média beszóló. 

Miután kikerült a hozzászólása a közösségi oldalra lecsapott rá az NKE, amely vizsgálatot tartott és végül kirúgta Latmannt. Ő amúgy úgy gondolta, hogy a fentiek nem merítik ki a szexista beszólás fogalmát. Még szerencse, hogy ezt nem neki kell eldöntenie. Sőt az még nagyobb mázli, hogy mostantól nem taníthat. 

Az egész ügy persze nem biztos, hogy nagy publicitást kapott volna, ha nincs Rácz Zsófia kinevezése, aki miatt hisztériázik a baloldal. Az új helyettes államtitkár okos, fiatal és még csinos is. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87100/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-08 13:39:54
Igaza van a cikk szerzőjének, amennyiben legelőször tényleg azt kellene tisztázni, hogy ki is ez a latmann (szándékos a kisbetű !!!!) nevezetű "gyökkettő" majom.
Véleményem szerint roppant egyszerű a válasz: egy senki, akiről néhány év múlva már a közvetlen hozzátartózói sem fognak egyetlen szót sem ejteni.
Egyszerűen azért, mert nem érdemli meg még azt sem !!!
Azért - a nyomaték kedvéért - tegyünk ide még egy alapigazságot:
• Gróf Széchenyi István először csinált valamit, és csak azután bolondult meg, ezek a kommunisták pedig….. ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?