Blogolj!

Anyja neve? Melyiké?


A mai világban már egyáltalán nem meglepő dolog, hogy mindenkinek mindenhez joga van. Bárki lehet fiú, bárki lehet lány. Aki nagyon szeretne még nemnélküli vagy ufonauta is lehet. Ez teljesen normális és elfogadott a liberális mindenségben. Gyönyörű és természetes dolgok ezek, de kár fennakadni rajtuk, ilyen korszakot élünk.

Fotó: Anecova

Nem vagyok pszichológus sem gyermekjogi szakértő, de abban biztos vagyok, hogy egy gyereknek nem tesz jót a fejlődése szempontjából, ha azonos nemű szülők nevelik fel. De már ezt is lehet. Legalábbis bizonyos helyeken.

Olyanra viszont még soha nem volt példa a világ történelmében, hogy egy leszbikus pár úgy vállaljon gyereket, hogy mindketten hordják a szívük alatt az apróságot születése előtt - egészen mostanáig.

A helyszín Nagy-Britannia, azon belül is London, a főszereplő pedig a kis Otis, akinek történetesen két anyukája van. És mindketten terhesek voltak vele, mielőtt a világra jött volna - számolt be a meghökkentő történetről az Independent.

A "megosztott anyaság" nevű mesterséges megtermékenyítési folyamat létezése egy svájci cégnek köszönhető. Jasmine és Donna Francis-Smith egy londoni klinikán esett át a rendkívüli megtermékenyítési beavatkozáson. Az orvosok Donnától vettek petesejteket, majd azokat speciális kapszulákba téve helyezték vissza a nő méhébe, ott történt a megtermékenyítés. Donna a megtermékenyített petesejteket 18 órán keresztül hordozta a méhében, ezután ültették át azt az orvosok Jasmine méhébe. Ahol meg is történt a fogantatás.

A baba és a mamák is jól vannak, egy kérdés azonban borzasztóan foglalkoztat: milyen fejet vág majd Otis akkor, amikor megkérdezik tőle az okmányirodában, hogy mi az anyja neve?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/87021/pics/lead_800x600.jpg
anya,homoszexualitás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-06 20:36:49
Természetesen ez is a degenerált angoloknál fordul elő. De majd követi a többi kretén is. Nem is értem a normális emberek miért nem emelik fel a szavukat. A szegény gyerekekre senki sem gondol? Nekik ez természetes lesz, de csak egy pontig. Össze fognak szegények zavarodni, de nyilván ez a cél. Gondolkodni képtelen bábokat akarnak nevelni, de remélem nem sokáig mehet ez tovább!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-06 10:32:18
Bizonyára sokaknak ismerős még a "hős kommunista" időkben elterjedt, a fokozás lépcsőfokairól szóló mondás:
HÜLYE >> HÜLYÉBB >> LEGHÜLYÉBB >>>>>>>> RENDŐR >> POSTÁS >>> VASUTAS !!!
Mára már ez a mondás "picit" megváltozott, és imigyen szól:
HÜLYE > HÜLYÉBB > LEGHÜLYÉBB >>> KOMMUNISTA >> LIBERÁLIS >> ABERRÁLT GENDERÁLLAT
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?