Blogolj!

Kéz kezet mos: Vágó védi Kálmán milliós fizetését


Budapesten élőben, a szemünk előtt forog a balliberális Legyen Ön is milliomos! A főszereplők összenőttek, mert összetartoznak. A Keresztapa esetében pedig nemcsak a lóláb lóg ki, hanem maga a ló is.

Izzadságszagú szerecsenmosdatásba fullad a balliberálisok budapesti pozícióosztogatása. A nyomulásban és a zsebtömésben – naná – a DK tűnik az élharcosnak, Őszödi Ferenc (a fiataloknak csak „Feri”) sakkjátékosai fel s alá szaladoznak a táblán, mint a mérgezett egér, hogy ki tud jobb helyzetbe kerülni, miközben Szájtáti Gergő látszatfőpolgit belepte az első centis hó.

A gittegylet klikkjéből még a „függetlenobjektívhaladó” sajtó szerint is kiemelkedik Kálmán Olga és Vágó István látványos és arcpirító felemelkedése. (Értsd: kiverte a biztosítékot.) A bukott tévés, bukott főpolgármester-aspiráns francos egymilliós fizetésért lett a DK-s főpolgármester-helyettes, a futottak még Gy. Németh Erzsébet kulturális tanácsadója. Hogy pontosan milyen miféle feladatkörben és milyen munkaidőben adja a méregdrága tanácsokat a média világának legújabb politikai menekültje, az egyelőre rejtély és titok.

Szaktársa, a Gyurcsány-had média munkacsoportjának feje, az önmagát a világ legműveltebb és leghumorosabb arcaként beállító Vágó István a hegyvidéki képviselőség mellett kap még egy politikai állást. Ahogy ezt is megírtuk Ez a tuti blogunkban: a mindenhez is értő, bukott kvízmester a BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft. felügyelőbizottságában landolt, ahol egy nyilván jól megszolgált plusz havi minimálbérért felügyelhet. Ki tudja, hogyan és miért...

Budapesten tehát élőben, a szemünk előtt forog a balliberális Legyen Ön is milliomos! A főszereplők összenőttek, mert összetartoznak, és kéz kezet mos alapon védik egymást, illetve a pártmundér nem létező becsületét.

Vágó – aki valamikor gépészetet is tanult vegyészmérnökként nem érzi ultragáznak új pozícióját – elemi ösztönnel mosdatja a gyurcsányista kolleginát. Közösségi oldalán felhúzza a téphetetlen vastagbőrt, és – mint aki jól végezte (d)olgát – olyanokat körmöl a Kálmán-millión joggal bosszankodó kommentelőknek, hogy „ha Olga számára a pénz lett volna fontos (sic!), megalkuszik a régi-új HírTV elvárásaival”, meg hogy „tisztességgel csak éhen halni szabad?”...

Hatalmasat küzd a DK-derékhad, de azért meg nem sajnáljuk őket: jelen állás szerint az éhhalál nem fenyegeti a vezér- és párthű gyalogokat. Akik számára persze – naná – nem a pénz a fontos. Ami pedig a kígyózó Keresztapát illeti, a balliberálisok által „felszabadított” fővárosban már nemcsak a lóláb lóg ki, hanem maga a ló is...

Innen üzenjük: ezek tényleg ugyanazok.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86980/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,DK,Gyurcsány Ferenc,Kálmán Olga,Vágó István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-04 17:13:33
Vajon ( a liberálbolsevik nyelvújítók szerint: vallyon) a budapestiek látják-e már azzal a szürke hályoggal takart, csipás szemükkel, hogy kiket is juttattak hatalomba október 13-án ?!
Ébresztő végre, bambák !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?