Blogolj!

Újabb viselkedészavaros DK-s került a Parlamentbe


Ki tudja, hogy ki az a Sebián-Petrvoszki László? Senki. Vagyis pont, mint ő maga. Persze segítek: ő a Demokratikus Koalíció új országgyűlési-képviselője, aki hétfőn letette az esküt az Országgyűlésben és mindjárt meg is mutatta, hogy ki ő valójában. Egy barom…

Sebián-Petrovszki László (Demokratikus Koalíció) és Szakács László (Magyar Szocialista Párt) képviselők (b-j) esküt tesznek, miután a parlament egyhangú szavazással igazolta mandátumukat az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. december 2-án. Sebián-Petrovszki László az októberben a XI. kerület polgármesterévé választott László Imre, Szakács László a családi okok miatt távozó Tóbiás József helyét foglalja el az

Bocsássanak meg nekem, de eleve ideges vagyok attól, ha valaki pózolva a szívére teszi a kezét. Nem kell. Se a Himnusz éneklése közben – megfigyelték már, hogy akik a szívükre teszik a kezüket, azok általában nem éneklik, hanem hallgatják a nemzeti imádságot? –, se a parlamenti eskü közben. Sebián-Petrovszki László viszont szeret szerepelni és szereti, ha megjátszhatja magát. Ez a szegény színésznek is gyenge ember kiegészítette a parlamenti eskü szövegét.

Persze nem azzal, hogy Isten őt úgy segélje, hanem azzal, hogy 

Minden erőmmel azon leszek, hogy a Köztársaságot visszaállítsam, és új demokratikus alkotmányt adjunk a hazának.

Túl azon, hogy semmi értelme nincs annak, amit mondott még felesleges is. Ezt a megdöbbentő baromságot tudta kitalálni a csökött DK-s agyával. Félő, hogy egy Jakab Péter 2.0 érkezett meg a Parlamentbe – ja, amúgy ez a félkegyelmű László Imre megüresedett listás helyét vette át –, így aztán előrébb nem leszünk vele, maximum többen. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86911/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-12-03 19:04:05
Nem is értem miért ez a teátrális produkció! Ha egy ballibsi kiejti a haza szót a száján, nekünk azonnal az árulás szó jut eszünkbe! Ez sem különb!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-12-03 18:08:05
Egyszerűen undorító, és egyben visszataszító ennek a vadbaromnak a pózolása. Kurcsány II. !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?