25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Szegény románok, nem tudják, milyen rendezvényen vannak


A szokásos probléma: Budapest és Bukarest keveredése. A román Digisport szerint náluk futballozik majd Mbappé, Kroos és Ronaldo.

Azt gondoltam, hogy majd javítják. De nem. Ezeknél beégett a sötétség mátrixba ez az egész. Fogalmuk sincs róla, hogy mi is történt szombaton, amikor kisorsolták a labdarúgó Európa-bajnokság csoportjait. Jó, nem túl egyszerű a helyzet, de azért elég gyorsan felfogható, hogy mi is történt. Egyszerű: ha mi jutunk ki, akkor Budapesten mi játszunk a francia, a német és a portugál válogatottal. Ha a románok kerülnek be a mezőnybe, akkor ők egészen másokkal. 

Persze a vita akadémikus, hiszen mi jutunk ki. Legrosszabb esetben Izland. De a románok semmiképpen. És ha mégis, akkor sem a világ legjobbjaival kerülnek szembe a rozzant stadionjukban. 

Az meg, hogy összekeverik Budapestet Bukaresttel az egyrészt az ő bajuk, másrészt megértjük, hogy így szeretnék, de ez a kívánságuk nem teljesülhet. Szombat óta tartják a románok a Digisport oldalán ezt a csodát. Már csak ezért se jussanak ki. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86876/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-02 16:48:02
Ezek a fényre sötétülő, bocskoros románok azt sem tudják, hogy mi zajlik körülöttük.
Nem csoda: akiknek nincs ezeréves (pár száz éves sincs !!!) történelmük, nincs hazájuk, nincs identitásuk, azoknak mitől lenne tájékozódási képességük, mitől lenne széles látókörük, biztos ismeretanyaguk ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?