Blogolj!

Vácon is pörög a buli: adóemelés, új adó, megszorítások


Kitalálják a cím alapján, hogy a váci polgármester melyik oldalról érkezett? Igen! Balról.

Ő Vác új polgármestere – Matkovich Ilona az adókivető

Azt ugye tudjuk, hogy a váci önkormányzatnak nem kell az 5 milliárdos forrás, amiből sportcsarnok épülne a városba. Ezt már hallottuk, hiszen ez országos balhé lett. Az már nem annyira, hogy a jó váci képviselő-testület, amúgy balosan

megháromszorozta a politikusok első bizottsági tagságért járó tiszteletdíját, meghatszorozta a politikusok második bizottsági tagságért járó tiszteletdíját, egymillió forint fölött megállapítottapolgármester bérét és költségtérítését

írja a Vác Online. 

Szóval megy a pénzszórás, mint a huzat. És ilyenkor, amikor ilyen nagy költségek vannak, akkor mit lép egy igazi baloldali városvezető? Megszorításokat, adókat vezet be, a régieket meg felemeli. 

Emígyen:

A sebtében összedobott adóemelések egyaránt terhelik a váci vállalkozásokat és a lakosságot. A közterület használattól az építményadóig minden emelkedhet. A részletek csak ma derültek ki: növelték a reklámfelületek adómértékét és az építményadót is, valamint egy új adónemet is bevezettek: 200 forint/négyzetméter TELEKADÓ-t kell megfizetnie minden nem külterületi ingatlan után, amennyiben a tulajdonos nem magánszemély.

Remek!

Ennyire éhesek az elvtársak? Ez nem kajálás. Ez zabálás kérem. És mondjuk a választók olyan szintű átverése, hogy arra nincsenek szavak. Ugyanis éppen azok, akik most sarcokat vezettek be, kampányoltak azzal, hogy a kormánypárti jelöltek adókat akarnak bevezetni, ellenben ők akik balról jönnek nem reklámozták ezen törekvéseiket. Aztán nyertek és megvágták a népet. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86706/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-28 20:05:21
Igen, az elvtársak már csontsoványak a közel tíz évi nélkülözés után. Még a látszat miatt sem tudtak várni egy keveset, azonnal rávetették magukat a húsosfazékra. Lehet attól félnek, hogy a felbőszült városlakók eme szabad rablás láttára elzavarják őket idő előtt. Én megmondtam, hogy az osztogatásnak ez lesz a vége. Mert mi másból lehetne pótolni amit lenyúlnak. A derék választók pedig nézhetnek, hogy megint átvágták őket. De hát, ki mit főzött, egye meg. Majd ha elköltöttek, kiraboltak mindent, mindenkit, ha a kormányhoz fordulnak segítségért, remélem Orbánék a pofájukba röhögnek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?