Blogolj!

Mit akarnak építeni Karácsonyék? SEMMIT!!!


Ez valami egészen döbbenetes. De tényleg. Nem akartak olimpiát, nem akarnak atlétikai világbajnokságot, nem akarnak kézilabda Európa-bajnokságot és nem akarnak szuperkórházat sem. Mit akarnak? Fákat! Az majd kiveszi a mandulád meg a vakbeled.

Ezek tényleg csak rombolni akarnak. Még azt is, ami el sem készült. A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén leszavazta a budapesti szuperkórház építését. A stadionstop után bejött a kórházstop. Elképesztő! Mi lesz így a fővárosból? 

A kormánypárti képviselők, akik Budapesten ellenzékben vannak, javasolták a testületnek, hogy a főváros építse fel a dél-budai szuperkórházat és támogassa az egészségügyet. Nem fogadták el a javaslatot a többségiek. Miközben az atlétikai világbajnokság budapesti rendezéséhez csak akkor járulnak hozzá, ha a kormány 50 milliárddal finanszírozza a fővárosi egészségügyet, abba nem mentek bele, hogy a közgyűlés ugyanennyit tegyen be a közösbe erre a célra. 

A zsarolás megy, a kormány kizsigerelése megy, de ez nem. A közös teherviselés nem működik. Se sport, se egészségügy. És folytathatnánk: se oktatás, se kultúra… Semmi. A budapestiek azt hitták, hogy Karácsony lesz a valami, de ez az ember egy semmi. A rombolók vezére. Csak a fáival foglalkozik. Fontos, hogy legyen elég zöld Budapesten, de azért az se lenne baj, ha lenne hova orvoshoz menni. A fák nem nőnek az égig… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86650/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-28 12:35:09
Mindenki, akinek van egy csepp esze, tudja, hogy ez a szerencsétlen csak egy báb. Majd nézhetnek a rájuk szavazók, hogy pénz ugyan lesz, csak abból nem lesz semmi, hogy a lakosokra fordítsák. Mint eddig mindig, most is megy saját zsebbe! És az aljasság csimborasszója, hogy már meg is kezdték a központi költségvetés lenyúlását.
Remélem nem az lesz ismét a vége, hogy szétlopnak, leamortizálnak mindent, és még el sem lesznek számoltatva. Szép 5 év vár a pestiekre!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?