Blogolj!

Fekete-Győr András az „erő nyelvével” fenyegtőzik


Ezeknek semmi sem elég… De tényleg nem. A Fekete-sereg készenlétben áll, mert zsarolnak és követeléseik vannak.

Miután Karácsony Gergely alaposan bedörömbölt a nyitott kapun, vagyis olyanokat követelt az atlétikai világbajnokság rendezésének támogatásáért cserébe, amelyek már rég teljesültek, előlépett a lila ködből Fekete-Győr András és alaposan megfenyegette a békés többséget és még Orbán Viktor miniszterelnököt is. 

A kormány ugye mindenbe belement, amivel zsarolni akara a demokratikus ellenzék. Nem volt nehéz dolga a testületnek, mert a követelések már előre teljesültek és ismerve a politikai széljárást, nem nagy dolog 50 milliárdot kérni a fővárosi egészségügy támogatására, mert ennél jóval bőkezűbben ad erre az ország vezetése. És akkor jön Fekete-Győr és fenyegetőzik. Emígyen: 

(…) átváltunk az erő nyelvére, és Hadházy Ákossal közösen ügydöntő országos népszavazási aláírásgyűjtésbe kezdünk az atlétikai stadionról. A kérdés hitelesítve van, 2020. március 21-ig lehet rá gyűjteni. A Momentum Mozgalom teljes országos szervezete készenlétben áll.

Most attól tényleg vonatkoztassunk el, hogy ki az a marha, aki összeáll Hadházy „lófarok pókember” Ákossal, nézzük inkább az „erő nyelvét”. És mondjuk azt, hogy álljon már meg a menet. Kértek egy csomó dolgot. Teljesül? Teljesül. Akkor meg mi ez az egész? Semmi, csak sima rövidtávú politikai haszonszerzési kísérlet. Mondjuk attól, hogy a Momentum teljes országos szervezete készenlétben áll nem csinál be senki, mert az MTK, vagy éppen a Paks ultráitól sem szokott megijedni senki. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86698/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-12-23 14:47:40
Bezony-bezony !
Aztán, ahhoz mit szólna ez a tenyérbemászó képű sz@rjankó, ha mondjuk a kormányoldal váltana az "erő nyelvére" ?!
Ha az "erő nyelvének" mentén mondjuk három, tenyeres-talpas építőmunkás bezargatná egy kukoricásba, és ott szívlapáttal megmutatná a helyes irányt ennek a gyökérnek ?!
Persze, tudom, normális körülmények között, normális, jobboldali ember ilyet nem tesz !
Na, de egy ekkora marhával szemben sem ?!
Válaszolok
kata 2019-11-28 19:04:17
Ebben az esetben mit jelent az erő nyelve? Ha a megszólított nem írja alá, hogy nem támogatja a vb-t megverik? Vidéken tárt karokkal várjuk a fegyőr és a hadházy féléket! Visszavehetne az arcából ez a kis tetű, mert nem mindenki belpesti seggnyalója a momentumnak. Még meglepetések érik ezt a majmot addig ugrál.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?