Blogolj!

Karácsony kamukövetelései az atlétikai világbajnokság ügyében


Komolyan semmi sem elég? Karácsony Gergely tényleg azt hiszi, hogy ő az Atyaúristen? A kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy megrendezhesse Budapest az atlétikai világbajnokságot, de újabb és újabb követelések jönnek – csak mondjuk ezek mindegyike teljesült már. 

Fotó: Karácsony Gergely / Facebook

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a kormány áttekintette a csepeli és a ferencvárosi önkormányzatoknak a budapesti atlétikaivilágbajnokság megrendezésére és az érintett csepeli és ferencvárosi városrészek fejlesztésére, az új szabadidő- és sportparkra és a kapcsolódó közlekedési fejlesztésekre vonatkozó, képviselő-testületi határozatokba foglalt javaslatait.

A kormány megállapította, hogy a csepeli és a ferencvárosi önkormányzatok valamennyi javaslata egybeesik a korábbi döntésekben megfogalmazott kormányzati szándékokkal, így a testület az önkormányzati javaslatokat elfogadta és támogatólag megerősítette.

– közölte a Miniszterelnökség. 

Mit lép erre Karácsony Gergely főpolgármester? Nem, nem megköszöni az együttműködést, hanem tovább követelőzik, de ez szinte már hiszti, hiszen olyan feltételeket szab, amiknek nincs értelme. 

Kezdetnek jó. Várjuk a folytatást: 50 milliárd a kerületek járóbeteg ellátásának fejlesztésére, Budapesti Nagyerdő létesítése a diákvárossal, a költségek átláthatósága és a szerződések nyilvánossága, és mindezek(!) határozatba foglalása. Ha azt gondolják, meg lehet bennünket osztani, lehet a feltételek között szemezgetni, hát baromi nagyot tévednek. Ma ezekről tárgyal a Fővárosi Közgyűlés, és a miniszterelnök adott szava szerint a Fővárosi Közgyűlés döntései jelentik a kiindulópontot. Folyt. köv

– írja Facebook oldalán. 

És ezt a lehető legkomolyabban gondolja. Aztán eljött a közgyűlés, amelyen a következő öt pontot fogadták el a képviselők: 

  • Az elkövetkező öt évben a kormány költsön ötvenmilliárd forintot a budapesti járóbeteg- és szakellátásra.
  • A stadion megépítésével együtt induljon meg a zöldfelületek növelése, a Csepeli Nagyerdő Program beindítása. A főpolgármester Budapest új tüdejét, egy új Városliget kialakítását tervezi. Nem szeretné, ha Csepelen új élsportberuházások lennének.
  • „Olyan beruházást szeretnénk látni, ami nemcsak az élsportot szolgája, tömegsport- és kulturális rendezvények számára is nyitott legyen a létesítmény, a ferencvárosi polgárok életét is szolgálja."
  • Minden szerződés legyen nyilvános, a lehető legátláthatóbb módon költsék el a pénzt.
  • A kormány tartsa fenn korábbi elkötelezettségét a nagy, fővárosi közlekedési célú beruházásokban.

Ez nem a nyitott kapuk döntgetése, hanem még annál is feleslegesebb pótcselekvés volt. Mondjuk olyat kérni, amit már elfogadtak, vagy amúgyis megvalósulna nem nagy dolog, nem kell hozzá ész. De aztán majd jól beállítja Karácsony és bandája a saját sikerének az egészet. Mondjuk azon kívül, hogy hisztiztek nem sok közük volt hozzá. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86640/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-27 17:24:45
Kiemelés a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című olvasmányból:
8.) pont: A kommunista megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek.
(Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre)
Ahogyan korábban Kósa uram - nagyon találóan - megfogalmazta, ez a Karácsony még Gergelynek is tökéletesen alkalmatlan. Ezért hívja mindenki karigerinek !!!!
Azt sem tudja, hogy mikor, mit beszél (beszélt) ez a szerencsétlen "kurcsány"-utánzat !!!!
Íme, efftársak, és efftársinák !!!! >> Itt tartunk ma, a XXI. század második évtizedének legvégén !!!
Szögezzük le, hogy az aberrált kiberráltaknak azért van hova fejlődniük !!!
Lásd még kurcsánynét, meg a többi eszement töklámpát is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?