Blogolj!

Nyerges Attila üzent Hont Andrásnak és Czutor Zoltánnak: „Hülyegyerekek!”


Hála Istennek kijött a kórházból Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese. Mindjárt készített is egy videót és üzent a Nélküled című dalt ocsmány módon kritizálóknak.

Hont Andrásnak (HVG) és Czutor Zoltánnak (Belmondo „zenekar”) annyi mindent kéne még elmondanunk – de minek? Elmesélni nekik, hogy milyen jó, hogy itt vagyunk, mi, a régi jó barátok, akik egyet mondunk és egyet gondolunk. Nem tudják, milyen a villámtépte magányos fenyő és a vizét vesztett patak. Fogalmuk sincs, milyen a fáradt vándor, aki nem remél többet nyugalmat. 

Hont András és Czutor Zoltán nem érti a lényeget, nem is vagyunk egy vérből valók. Ők nem leszakított haldokló virágok, ellenben ők tényleg porba hullott magok, amelyek többé nem erednek. Ők nem tudják, hogy van öt millió magyar, akiket valóban nem hall a nagyvilág. 

És nem felejtjük el a kedvességet mi sem Hont Andrásnak, hogy az általunk legjobban kedvelt dalt „giccses szarnak” nevezte és Czutor Zoltánnak, aki szerint „szirupos fingszagú romantika” a Nélküled.

Megleszünk mi nélkületek is. „Hülyegyerekek…”

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86601/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-27 17:56:26
Egy igazi, "gyökkettő" aberrált liberrált - mint ez a hont(alan) senkiházi is - semmi máshoz nem ért, semmi mást nem tud, csakis rombolni, mindent lerombolni.
Ez volt, ma is ez, és a jövőben is ez lesz az életcéljuk. Ezek így is fognak megdögleni !!!!!!
Válaszolok
István 2019-11-27 08:36:26
Elborzasztó lehet a ti életetek, "hülyegyerekek"! Nem tudtok ti semminek örülni, csak forogtok a saját kis posványotokban, és hörgitek a szánalmas ocsmányságaitokat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?