Blogolj!

Gyurcsány Ferenc: „Tisztességesek voltunk és maradtunk!”


Ez a Feri nagy huncut! Mindig elő tud állni valami olyannal, amitől az ember fordul egyet a tengelye körül.

A nemzeti elkúró legújabban influenszer, vagyis belebeszél a kamerába és az elkészült videót feltölti a youtube-ra. Most azt hagyjuk, hogy ezt nem kellene nyomatni, nézzük inkább, hogy a 12. epizódban miket is állított Gyurcsány Ferenc. 

Vagyis puccskísérlet volt 2006-ban. Szerinte. Szerintünk meg a nemzet felháborodott és el akarta kergetni Gyurcsányt és bandáját miután kiderült, hogy hazugságok halmazával nyertek választást. Puccs? Benne volt, mert Feri és haverjai nem akartak a demokrácia szellemében elhúzni a fenébe. Szerencsére azonban nem lett az. Még akkor sem, ha a rendőrség piszok rosszul kezelte a helyzetet. És még finoman fogalmaztam. 

No, de ennél is fontosabb, hogy Gyurcsány szerint ők tisztességesek voltak és azok is maradtak. Ezt ne! A tisztesség és Gyurcsány egy mondatban több, mint tévedés. Leginkább hazugság. Az meg ugye messze van a tisztességtől, mint Feri az igazmondástól. 

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86594/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-28 12:28:03
Nem értem fletónak hogy nem sül le a bőr a képéről. Tisztességről éppen ő az aki nem beszélhet, de úgy látszik ez sem zavarja. Régen ki kellett volna golyózni a közéletből, erre még a némberét is bejátszotta. Gondolhatna már ránk is a Felettünkvaló, hogy szabadítana meg bennünket ettől a pióca bandától. Most pedig megcélozta a fiatalokat. Ha nem leszünk észnél, soha nem fogunk ettől a fertőtől megszabadulni.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: István bejegyzésére 2019-11-28 10:32:32
Stimmel !!!
Megjegyzem, azért én már hallottam olyan (bangóné szerint: ójjan) esetről, amikor ekkora hazugság hallatán rászakadt az egész mennyezet a hazugsággyártóra !!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-27 17:50:21
Emlékeztető:
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.”
(Alekszandr Szolzsenyicin)
Ennyi.
Válaszolok
István 2019-11-27 08:29:33
Hát a saját erkölcsi normái szerint (hazudtunk reggel, délben.....) bizonyára tisztességesek. A baj, hogy ez a szó náluk egészen mást jelent (vagy semmit). Ez a szánalmas figura majd bele gebed, hogy nem ülhet a húsosfazék mellé. Pedig milyen jó lenne lelejmolni a sok lét, mint régen, ugye fletó?
Válaszolok
László 2019-11-26 19:55:07
"Hazudtunk reggel, meg délben, meg este!" (Gyurcsány Ferenc...igazi nevén: Szemkilövető Fletó) Az idézet erre az emberre (?) élete végéig vonatkozik....
Válaszolok
Ilosvay 2019-11-26 17:26:35
Gyurcsányra nem szabad egy szót sem fecsérelni, nagyobb pojáca a világon sincs. Megosztani pedig ezt az álságos, hazudozó gazembert kifejezett bűn.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?