Blogolj!

Karácsony Gergely zsarolná a kormányt


Szerintem meg ne engedjenek neki… Ne Budapesten legyen az atlétikai világbajnokság 2023-ban, hanem Debrecenben. Vagy Székesfehérváron. Vagy Győrben. Vagy kukityinban. Mindegy, csak ne Budapesten.

Nagyon fáj ez az atlétikai világbajnokság Karácsony Gergelynek. Nem akarja a zöld területeket, a csepeli HÉV meghosszabbítását, a közösségi tereket és az atlétikai stadiont. Főleg utóbbit nem akarja és ugye a stadionstop jegyében eszében sincs hozzájárulni ahhoz, hogy felépüljön. Az mondjuk nem fáj neki, hogy Kispesten épül egy létesítmény. Ja, ott az elvtárs a polgármester, az elkészülhet. 

És Karácsony ma kiállt egy sajtótájékoztatóra, amelyen elmondta, hogy ő tulajdonképpen támogatja a sportesemény budapesti megrendezést, de feltételei vannak. Karácsony behozta a zsarolást a politikába, a közéletbe. Mert ez a drága ember a támogatásáért cserébe kér 50 milliárdot az Egészséges Budapest Programra, amelyből az egészségügyi alap- és szakellátást fejlesztenék. Ezen kívül szeretné, ha érvényben maradna a közösségi közlekedés fejlesztésére vonatkozó megállapodás és mindenről szülessen nyilvános kormányhatározat. 

  Már elnézést, de mifelén azt szokás mondani az ilyen emberre, hogy: fasza gyerek, nem csibész. 

  Nézzük a karácsonyi logikát. Lesz világbajnokság Budapesten, felépül egy csomó minden és közben jön az 50 milliárd, meg még kormányhatározat is születik. Vagyis Budapest kap a kormánytól egy sportlétesítményt, új HÉV-et, sok zöld területet, stb. és egy rakás pénzt az egészségügyre. Karácsony meg előadja, hogy mindezt ő intézte, az ő nevéhez fűződik, sőt lényegében ő építette és minden frankó. És ha nem lesz vébé Pesten? Akkor meg mondhatja, hogy ő benne lett volna, de a rohadt kormány nem adott 50 milliárdot még pluszban az egészségügyre. 

  Okos!

  Karácsony Gergely ehhez még azt is hozzátette, hogy majd most kiderül, milyen lesz a viszony a főváros és a kormány között. Békéről beszél, miközben megzsarolja a kormányt. Hogy jön ez össze?

  És ehhez tegyük még hozzá, hogy Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere még szeretne egy 4000 főrhelyes kollégiumot és azt is, hogy az Országos Széchényi Könyvtár a kerületébe költözzön, akkor már igazán gáláns az ajánlat. 

  Csak azt felejtik el, hogy ez a nemzet fővárosa. Nemcsak a budapestieké, hanem minden magyaré. Az atlétikai világbajnokság is mindannyiunké lenne. Ha lehet, akkor ne legyen Budapesten. Legyen valamelyik másik városban, ahol felmérik ennek a marketing értékét és a velejáró adóbevételeket. Egy olyan helyen, ahol nem ment el a hatalomvágyó politikusok esze. 

  1
  https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86542/pics/lead_800x600.jpg
   

  Hozzászólások

  A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
  Hát, így van ez 2019-11-26 18:25:00
  Hamarabb kell felkelni "kurcsány-imitátor" !!!!!
  Szögezzük le ismét:
  A Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan, ezért hívja mindenki gerinek!!! (kiemelés Kósától)
  Válaszolok

  Ezeket a cikkeket olvastad már?