Blogolj!

Fletó beblöffölte: így született „a kígyók kígyóznak”


Feri – csak így, fiatalosan: Feri – olyan magától értetődő természetességből csinál viccet és hülyét magából, hogy aggódunk. Fletói képzavarral: a kígyó rárepült a felületes fiatalokra...

Fotó: illusztráció

A mérges kígyó újra támad. Ártatlan vigyorral áldozatokra vadászik.

A DK Őszödi Böszméje – az ifjabb generációknak csak lazán: Feri, nem a Szemkilövető vagy a Nemzeti Elkúró – beröffentette a Youtuber-karriert. Legújabb szösszenetében azt tárja fel – blöfföli be –, hogyan született a legendás „a kígyók kígyóznak”.

Emlékeztek: 2018. április 8-án Gyurcsány Ferenc feat. Molnár Csaba alulmúlta az alulmúlhatatlant. A tragikus vereségtől megrészegült, újra bukott pártelnök belefagyott a kígyózásba, hogy aztán addig tekeregjen a csúszós szavakon, míg ne is tudjon kicsavarodni belőlük. Ki tudja, ártott vagy használt-e (volna?) a célzóvíz, mindenesetre a bénázó porondmester akaratán kívül megalkotta a balliberális ellenzék sokadik választási kudarcának szállóigéjét.

Fletóra persze lehet kígyót-békát kiabálni, de azért hátrébb az agarakkal. Olyan magától értődő természetességgel, már-már tanárian számító mézes-mázossággal csinál viccet és hülyét magából (imigyen szóla: „imádom, hogy imádjátok, hogy a kígyók kígyóznak”), hogy aggódunk. A kiszemelt zsákmány: a felületes, kevés politikai (háttér)tudással rendelkező magyar fiatalok lelki egészségéért.

Óvakodjunk a kígyótól. Veszélyes csúszómászó.

Nem kicsit, nagyon.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86470/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Molnár Csaba,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-23 22:18:08
Úgy született meg, hogy szokás szerint részeg voltál, és a seggnyalód kisegített. Most a jópofizásoddal rá akarod tenni a mocskos mancsodat a fiatalokra, mert érzed, hogy a támogatóid nagy része, a nyugdíjasok, már nem sokáig tudnak életben tartani. Csak ott lesz a baj, hogy azokban a kerületekben, ahol hátulról te irányítasz, megint a maguk zsebét tömik az embereid. Azok a fiatalok, akik most divatból rád és a mocskos momentumra szavaztak, rá fognak jönni, hogy mekkora aljas féreg vagy! Majd ha a szüleik a megemelt helyi adók miatt nem tudják finanszírozni az aranyéletet - már akinek nem milliárdos a szülője -, akkor gondolkodhatnak, hogy ki, kik miatt zárul az apanázs. Itt az ideje, hogy a jobboldal tájékoztassa a fiatalokat szám-és tényszerűen, hogyan jutottak irdatlan vagyonokhoz a ballibsik felkent képviselői! Nevesíteni mindenkit, feltárva a családi viszonyokat, jelen esetben a dk és a momentum felmenőit, és leszármazottaikat! De jöhet az összes ballibsi képviselő szülőinek, nagyszülőinek felsorolása. Itt van az idő, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, mert aki " ebbel lakik, ebbé válik ". A fiatalok nagy része társaik hatására, hogy ne lógjanak ki, csatlakozik a felforgatók bandájához! És nagyon nagy baj, hogy a főiskolák, egyetemek egy része is a liberálisok felé próbálja terelni a fiatalokat. Ennek gátat kell szabni, mert nagyon rossz vége lesz!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?