Blogolj!

Ezúttal Gyurcsánynak öltözött a humorista


Nem is olyan régen, Bödőcs Tibor varacskos Maradonának nevezte a miniszterelnököt, de most úgy tűnik egyenlíteni akar, és magára öltötte Gurcsány Ferenc gúnyáját.

A rövid kis videóban a bábmester taxival tér haza valahonnan, ahol a sofőr kérdezi, hogy készpénz, vagy kártya? Ám GYF hosszú monológba kezd, majd fizetés nélkül, stílszerűen kígyótáncot lejtve libben be háza kertjébe.

Azt kell mondjam, valahogy Bödőcsnek ez most nem jött össze, mert egy árva kis mosoly sem akart a szám sarkába szökni. Tehát ez maximum kapufa. Talán érdemes lenne továbbra is Búcsúszentlászlóról viccelődni, azok a sztorik valahogy mellőzik az izzadtságszagot. Talán mert az élet írja őket.

Mindenesetre a DK szellemi vezére Facebookján megdicséri a humoristát, majd a lényeget is leszűri. Ő bizony nem készpénzzel, de nem is kártyával szokott fizetni. Hanem app-on keresztül. Mellébeszélés level 99.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86411/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-11-23 20:15:12
Ez a kis szarjankó kaphatott néhány keresetlen véleményt a múltkori beszólására. Erre reagálva gyorsan gyártott egy "poént",ami nem jött be. Az évek óta tartó szemétkedés betetőzése volt az Orbánra tett megjegyzés. Innentől kezdve minden jó érzésű jobboldali tiltólistára teszi ezt a kis parazitát. Hiába erőlködik, hogy nála nincs kettős mérce, ezzel az egy húzásával nem teszi meg nem történtté. Megérte?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-23 15:40:10
Jaj !!!!!
Nehogy már elhiggyük, hogy ez a tetű nagy hirtelen "felhomályosult" (komcsi nyelvújító társai szerint: felhomájjosult), és majd innentől normális, kiegyensúlyozott kabarét fog csinálni. Ugyan.
Ez - miután a normális műsoraival népszerűséget próbált szerezni - ugyanolyan komcsi maradt, amilyennek mutatta magát az Orbán Viktor miniszterelnök úrra tett moslék megjegyzései előtt, és után !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?