Blogolj!

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence? Szavazás!


Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője új sorozatot indított: nyilvánosságra hozza a Párbeszéd botránypolitikusának fenyegető(ző) parlamenti megnyilvánulásait. Nézzétek az első videót! Vajon hogyan köszönti Orbán Viktort „Cöfcöf” Bence, a Tisztelt Ház tiszteletlen „Trágárkája”?

Fotó: MTI

A Blogstar is beszámolt róla: tegnap, a balliberó ellenzék újabb parlamenti cirkuszi napját követően a Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott, legfőbb ideje a szigorúbb fegyelmi szabályok bevezetésének a Tisztelt Házban, tekintve, hogy az mégsem állatkert. (Még ha a Jakab Péterek, Hadházy Ákosok, Szabó Tímeák és tiszteletlen tsaik annak is nézik esetleg, feltéve, de meg nem engedve.)

Példaként említette a Párbeszéd botránypolitikusát, a ricsajprovokátor, magatartásból felmentett Tordai „Cöfcöf” Bencét is, aki (via MTI) „Amikor elsétál fideszes képviselők vagy a miniszterelnök mellett, rendszeresen olyan megjegyzéseket tesz, mint: Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány”. Kocsis Máté közölte: Tordai fent említett megnyilvánulásai a parlamenti jegyzőkönyv számára megörökíthetetlenek, de azt ígérte, igyekszik dokumentálni, hogy bemutathassa Tordai Bence valódi arcát a nyilvánosságnak.

„Patkány, megdöglesz" - Kocsis Máté bemutatta az igazi Tordai Bencét

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatón beszélt a Párbeszéd botránypolitikusának parlamenti mocskolódásairól, otrombaságairól: Kocsis Máté bemutatta az igazi Tordai Bencét. Tordai viszont úgy reagált: Kocsis hazudik, ezért beperli rágalmazásért... „Amikor elsétál fideszes képviselők vagy a miniszterelnök mellett, rendszeresen olyan megjegyzéseket tesz, mint: Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány".

Tordai erre könnyesre sértődött, és úgy reagált: Kocsis túlment minden határon, „nagyon súlyos és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg” vele kapcsolatban, ezért beperli rágalmazásért.

A Fidesz frakcióvezetője persze nem hagyta annyiban! Sorozatot indít közösségi oldalán Tordai fenyegető(ző) megnyilvánulásaiból. Csütörtök reggel elindult tehát a Best, pontosabban a Worsf of Tordai! Erősnek és ütősnek ígérkezik – ahogy a régi vicc mondja: igény az van rá!

„Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik. Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz”

– írja Kocsis Máté.

A frakcióvezető szavazásra hív: vajon mit mondhatott Tordai Bence Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak?

Szavazzatok! Most, aztán 2022-ben is! Csak hogy Székelő Péter, Lóf.sz Ákos, Tróger Tímea és Cöfcöf Bence is megtalálja az igazi helyét.

Mit mondhatott Tordai Bence Orbán Viktornak?

Szavazok
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86357/pics/lead_800x600.jpg
Kocsis Máté,országgyűlés,Tordai Bence
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-21 17:24:48
Az idő majd elsöpri ezt az ökröt is, mint a "méltó" elődeit !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?