Blogolj!

Péterfy megint lecsapott: Magyarország nem normális


Péterfi Gergely formában van. A Puskás Aréna átadása utáni kirohanását követően, most a Wales elleni vereség után is belerúgott egyet Magyarországba, ami nem mellékesen amúgy az ő hazája is. 

De Magyarország nem normális ország, ezért nem lehet átlagosan vélekedni a vereségről sem

– vetette honlapra ez a kiválóság. Az újabb elborulásnak persze nem csupán a vereség áll a hátterében, hanem az az elképesztő Orbán fóbia is, amivel rendelkezek néhányan ebben az országban. Ők például azt gondolják, hogy amikor nyer a válogatott, akkor a szurkolók szeretik a miniszterelnököt, amikor veszít a csapat, akkor meg nem kedvelik. Elmebeteg…

Bevallom, hogy amikor a magyar együttes nyert Ausztria ellen az EB-n, vagy legyőzte itthon Horvátországot és Wales-t, nekem akkor sem jutott eszembe Orbán Viktor. Nem csettintettem, hogy ezt aztán milyen ragyogó eredmény, köszönjük. Vagy, hogy biztos a főnök is örül. Sőt azt is el kell mondani, hogy nem találkoztam mással sem, aki úgy jött oda hozzám, hogy „micsoda gólt szerzett Pátkai Máté, de rendes ember ez az Orbán!”

De azt is el érdemes tudni, hogy az andorrai, vagy a nagyszombati vereség után se jutott eszembe a miniszterelnök. Isten látja lelkem, amúgy is viszonylag ritkán ugrik be, hogy vajon mi lehet vele. Mondjuk például mit ebédel, vagy ebédel-e egyáltalán, vagy felhívja-e Anikó asszonyt, hogy mikor ér haza, esetleg olvas-e valamit elalvás előtt. Szóval egyáltalán nem jut eszembe. 

Péterfy Gergely szerint hazánk egy elcseszett ország

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Nincs széles e hazában egy ember sem, aki bele tudna kötni, rúgni a Puskás Arénába és ezen keresztül az egész nemzetbe.

Lehet, hogy ez azért van, mert nem vagyok Orbán-fóbiás, mint a tisztelt ellenzék egy része, akiknek szellemi vezérei közé tartozik nevezett Péterfy Gergely, aki szerint ugye ez az ország nem normális. Ebben az országban amúgy elég sokan veszik meg Péterfy Gergely (és Péterfy-Novák Éva) könyveit, de még ezzel együtt sem mondanám, hogy ez nem normális hely. Sőt! Ettől az igazán. Attól, hogy valaki Péterfyt olvas, valaki meg Wass Albertet. És attól is normális az ország, hogy a 99 százalékának naponta egyszer sem jut eszébe Orbán Viktor, sőt az meg végképp nem ugrik be, hogy egy futballvereségről (is) ő tehet. Kár azért az egy százalékért. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86317/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?