Blogolj!

Miniszterelnöknek képzelte magát a Jobbik percemberkéje


A balliberálissá átvedlett korábbi széljobb szalonképtelen szellemi verőlegénye elfoglalta a miniszterelnöki széket az Országgyűlésben. Tíz percig azt hihette, körülötte forog a világ.

Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Jakab Péter, a Jobbik botrányhős frakció- és falkavezére ismét igazolta, hogy

nagyon is szükség van a Tisztelt Ház fegyelmét, rendjét és tekintélyét biztosító szabálymódosításokra.

Mert akadnak ÜRES FEJŰ BOHÓCOK, nem is kevesen, akik csak azért járnak az Ország Házába, hogy balhézzanak, cirkuszoljanak, provokáljanak – ha már érdemi mondanivalójuk és ötletük nincs, miképp lendíthetnék előbbre az ország és a nemzet sorsát. 

Akik hangoskodással és randalírozással lepleznék tehetségtelenségüket.

A botrányballibek most azért hisztiznek, mert a kormánypártok szigorú, de az európai szabályrendszerekhez tökéletesen igazodó keretek közé kívánják szorítani parlamenti politizálásukat. Pontosabban mondjuk ki: viselkedésüket, hiszen a szivárványos moslékkoalíció ketrecharcosai és -harcosnői – legalábbis ez most a látszat – nem akarnak, nem tudnak, nem tanultak meg viselkedni. Nem volt gyerekszobájuk.

Jakab Péter, aki inkább szellemi verőlegény, mintsem a legélesebb kés pártja és az ellenzék fiókjában, erre újabb provokációval válaszolt. Szerdán a parlament rendjét szavatolni hivatott törvényjavaslat vitája során becsüccsent a miniszterelnöki bársonyszékbe, és a házelnök figyelmeztetése ellenére sem volt hajlandó kiszállni onnét. Bő tíz percig melegítette a székkel az ülepét, vagy ha úgy tetszik, ülepével a széket.

A politikai kisebbrendűségi komplexusban, feltűnési viszketegségben szenvedő, magatartászavaros Jakab Péter láthatóan örömét lelte a pünkösdi királyságban. Elfoglalta a széket, melyről titkos álmaiban mereng, és amiért, szögezzük le, megeszi a fene. De amit, ha a fene fenét eszik is, soha az életben nem fog törvényesen elfoglalni.

Jakab Péter tíz percig Orbán Viktornak érezte magát. Boldogok a lelki szegények...

PS.: példás büntetést a provokátornak!

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86313/pics/lead_800x600.jpg
Jakab Péter,Jobbik,parlament
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Gábor 2019-11-21 18:23:35
Azt javasolnám a T. ház adminisztrációjának, hogyha Jakab Péter még egyszer be akarna ülni egy őt meg nem illető székbe, akkor tegyenek egy súrlókefékkel töltött székpárnát alája. Nagyon-nagyon viszket szegénynek...
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-11-21 17:13:22
Igaza van Kata !
Ezek az első, hipernagyságú pofonra játszanak, ám nem szabad megadni nekik ezt a sanszot. Inkább mihamarabb, - a lehető legszigorúbb szabályozással - el kell már végre fogadni a folyamatban lévő törvénymódosítást. Azután pedig ki kell tiltani, ki kell söpörni az Országgyűlésről ezeket a gyökereket, mert azért mégiscsak ebben az épületben koptatta a lépcsőket egykor pld. gróf Széchenyi István, Kossuth Lajos és Deák Ferenc is.
Amit ezek az aberrált liberráltak csinálnak, az mégiscsak méltatlan Magyarország legfőbb törvényhozási épületéhez !!!!!!
Aki pedig méltatlan, az takarodjon a házból !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-11-21 10:40:02
Sajnálattal kell megállapítani, hogy a magyar Parlamentben lébecol, kreténkedik //.d egenerált k reténkedik./ még egy beszari , gyáva --mert állandóan habzó szájjal , nyál csorgatva fröcsög , üvölt, ordibál..-- egy primitív tahó -bunkó feka , büdös szájú komcsi - bolsi - libcsi - bipcsi CSATORNA PATKÁNY !! Ez az ingyenélő , parazita , enyveskezű csőgörény a HAZUG HAZUG jobbikos - ballikos húgyos simlis ,korrupt Simlicska betanított mutyizó, csökött agyú JÁKÓB JÁKÓB Jákób !!! Mindent el kell követni, hogy ez a simlicska féreg Jákób Jákób csökött agyú kommenista , Stájn Tibor Kóhn Béla katyvaz a Parlamentből minél előbb legyen kivágva megfelelő állomás helyére , a SZEMÉTDOMBRA !! Ezt a szitut a NÉP nem tűri tovább !! A takony gerincű , vájogvető KOMCS - BOLSI - LIBCSI - BIPCSI CSATORNA PATKÁNYNAK takarodni kell .....!!!
Válaszolok
kata 2019-11-20 19:53:21
Tudom, hogy erre várnak, és azt is, hogy nem szabad, de ha én ott lettem volna, a pofájáról egy csárdás pofonnal letöröltem volna az az önelégült vigyort! Ezt a taknyot úgy kellett volna kivágni abból a székből, mint a macskát!
Miért nem vezettetik ki a renitenseket a kormányőrökkel? Meddig kell még tűrni ennek a sehonnai, felfuvalkodott söpredéknek a provokációit? Bezzeg ha - megérdemelten - kapnának egy oltári nagy maflást, az egész világot körbeszaladnék, hogy őket verik a jobboldaliak! A másik sehonnai, szabó tímea pedig trógernek nevezi Trócsányit. Mit képzelnek ezek magukról? Addig szórakozgatnak, amíg tényleg kihúzzák a gyufát, és egy honfitársunk kézzelfoghatóan elmagyarázza nekik a kulturált viselkedés szabályait. Adná Isten, hogy teljesülne a kívánságom. Mert ezek mást nem érdemelnek.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-20 17:25:28
Elsőként szögezzük le, hogy ez a húgyagyú maximum (másod)percemberke !!!!
Azért időnként elcsodálkozom, hogy némelyik (kunhalmiul: némejjik) idiótának mennyire nincs realitásérzéke. Példának okáért ennek a "gyökkettőnek" sincs.
Méghogy miniszterelnöknem képzeli (képzelte) magát !!!!
Én meg bizton tudom, hogy ez a "jakabkaka" egy agyalágyult, hülye (kunhalmiul: hűjje) kommunista ivadék, akinek annyi köze sincs - és nem is lesz soha - a kormányzáshoz, és a miniszterelnökséghez, mint ökörnek az ólatin nyelvhez !!!!!
Figyelj, te mihaszna féreg ! >>>> IRÁNY AZ ISTÁLLÓ HÁTSÓ SZEGLETE, AHONNAN ELŐMÁSZTÁL!!!
Világos ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?