Blogolj!

Videó! Dobrev Klára alaposan kiosztotta az üres székeket


Feri asszony fogta magát, felszólalt az Európai Parlamentben és jó hangosan, indulatosan kiosztotta az üres székeket.

Az mondjuk nem teljesen világos, hogy Gyurcsányné miért érezte fontosnak ebben a békés novemberben, hogy tiltakozzon a vallási fundamentalizmus ellen, de megtette. Az is tény, hogy a képen látszik: öten vannak körülötte, akik közül az egyik háttal áll neki, vagyis nem különösebben foglalkozik a magyar képviselő kirohanásával. 

Ez az egész több dolgot bizonyít. Az egyik az, hogy az egész EP egy viszonylag sokba kerülő gittegylet, amelynek a tagjai komoly összeget visznek haza havonta, ellenben nem dolgoznak meg a pénzükért. A másik pedig már a fentebb taglalt helyzet: a kutya sem kíváncsi Feri asszony brüsszeli kiabálásra. 

Mondjuk ez utóbbit megértjük. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86166/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-18 16:05:25
A színházi nagyjelenet címe: A PUSZTÁBA KIÁLTOTT SZÓ !!!!!!
Egyébiránt én is rövid időn belül jelentős agykárosodást szenvednék, ha ezt a hülye (kunhalmiul: hűjje) kurvát tíz másodpercnél tovább kellene hallgatnom.
De legalább így már tökéletesen értem, hogy furcsány és furcsányné miért is ennyire idióták !!!
Kölcsönösen károsan hatnak egymásra a vadbarom szövegeikkel, amitől a normális (mondom: a normális !!!!) emberek is rövid időn belül meghibbannak. Hát még, ha órákig kell hallgatniuk az őrültségek tömkelegét.
Ma már érteni vélem azt is, hogy furcsány miért zavarta ki ezt a hibbant némbert Brüsszelbe. Amíg kinn van, - vagyis éppen a távolban "hazaárulkodik" - addig sem hülyítik egymást Budán, a rablott családi fészekben !!!!!
Válaszolok
éva 2019-11-18 15:58:37
Kurcsányné csak feltűnősködik! MAGAMUTOGATÓ! De lehet azt gondolja, hogy ő is valaki.
Válaszolok
Tamásné 2019-11-18 15:28:32
Ez a nő nem normális !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?