Blogolj!

Már a jótékonyság is csípi a szemét a Facebooknak

MadMax

A Pride idején szivárvány-színekbe öltözik a Facebook, de szerintük a Szeretünk Csángók jótékonysági gálaműsor az, ami velejéig romlott, politikai rendezvény. Legalábbis az, hogy nem engedték a szervezőknek - a Bánffy György Kulturális Szalonnak -, hogy fizetett hirdetésben népszerűsítsék az eseményt, az erre vall.

A Facebook indoka az volt: politikai eseményeknél "külön engedélyezésre van szükség." Az a baj kedves Facebook, hogy ti vagytok azok, akik mindenbe politikát visztek.

A Szeretünk Csángók jótékonysági gálaműsort a Bánffy György Kulturális Szalon most csütörtökön második alkalommal rendezi meg a Duna Palotában. A cél pedig nehezen lehetne ennél ártalmatlanabb, a szervezők a bevételt  a Csángó Központ és Szeretetszolgálat ajánlják fel, amely több mint 30 moldvai magyar családdal van szoros kapcsolatban szinte az összes moldvai csángó faluban, és segíti őket a mindennapokban.

Szeretünk Csángók II.

Szeretünk Csángók II. 2019. november 21. 19 óra Színházterem, Duna Palota Fővédnökök: Schmittné Makray Katalin, olimpiai ezüstérmes tornász Mádl Dalma, a Katolikus Karitász Jószolgálati Nagykövete A vendégeket köszönti: Bíró Ildikó, a Duna Palota igazgatója Ünnepi beszédet mond: Orbán Balázs miniszterhelyettes, Miniszterelnökség Közreműködik többek között: Bagi Iván Császár Angela Duna Művészegyüttes Erdős Róbert Fehér Adrienn Fenyvesi Gabriella Rea László Attila Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei Nemcsák Károly Posta Victor Takács Bence Az est háziasszonya: Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke Adományjegyek 3000, 5000, 10.000 Ft.

A szervezők persze érdeklődtek a közösségi portálnál, hogy mi a gond az eseménnyel. De ezek a magasztos célokért küzdő Facebook moderátorok, nem ereszkednek sűrűn a „pórnép” közé. A pökhendi liberális köcsög a billentyűzet mögött csak arra kérte a szervezőt, nézze meg a hirdetési elveiket.

„Értetlenül állok a dolog előtt. Felháborít, hogy egy jótékonysági eseményt, aminek egyébként nincs semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása, politikai kategóriában helyeznek el. Amikor meg rákérdezek, hogy mégis milyen indok alapján utasítják el, válaszra sem méltatnak." - összegzett az Origónak a Szeretünk Csángók jótékonysági gálaműsor szervezője.

Én pedig kicsit elbizonytalanodtam. Szerettem volna egy Székelykáposzta- és egy Cigánypecsenye Fesztivált hirdetni a Facebookon. De félek nem fog menni. Maximum meghívok néhány más nemi beállítottságú liberálist, hogy átmenjen a szűrőn.

Na még mit nem! Nekem elveim vannak! Nektek meg beteg és torz világképetek kedves Facebook moderátorok/cenzorok.

Címkék: Facebook
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86163/pics/lead_800x600.jpg
Facebook
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?