Blogolj!

Niedermüller újra az MSZMP-ről nosztalgiázik


Niedermüller Péter polgármester küzd a nosztalgiával. Immár második alkalommal emlegette az MSZMP-t, amióta kerületet vezet.

Tulajdonképpen hálásnak kell lennünk a polgármesternek, mert nem engedi meg, hogy elfelejtsük, az MSZP az egykori állampárt, vagyis az MSZMP utódja. Minden értelemben. Niedermüller ugye még a képviselő-testület alakuló ülésén szólta el első alkalommal magát.

Botlott a nyelve a polgármesternek, de ez a legkevesebb. Sokkal súlyosabb az, hogy amikor felhívta valaki a figyelmét arra, hogy az MSZMP már megszűnt, azt válaszolta, hogy „sajnos igen”. Erre nehéz nyomdafestéket tűrően reagálni. 

No, de Niedermüller bebizonyította, hogy az MSZMP emlegetése nem egyszerű baki a részéről, hanem amolyan nosztalgia. Most éppen az ATV-ben révedt a múltba. 

Ez igen!

Jöhet a folytatás!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/86051/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-11-16 11:54:26
Igaz.
Ha a gyerekek meglátják ezt a gyökeret, megállnak a növésben is !!!!!
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-11-15 20:09:32
Mindenki tudja, hogy ez egy alávaló hazaáruló, de más okból sem kellene mutogatni ezt a férget. Nem elég, hogy gerinctelen és aljas, ráadásul olyan ronda, hogy gyermeket lehet vele ijeszteni! És vannak, akik erre szavaznak! Megáll az ember esze!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-15 18:11:21
Ettől a kerítésléc fogazatú, idült vadmarhától nem is vártam mást !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?