Blogolj!

LMBTQ-mesékkel mérgeznék a magyar óvodásokat


Még 40 ezer forintos honoráriumot is ígér egy leszbikus szervezet azoknak, akik a legprogresszívabb módon írják át LMBTQ-nyelvezetre a hagyományos meséket.

Ezt ne! A legény mellé menyecskét! Illusztráció: Talita.hu

A szexuális másság, a faji és nemi különbözőség gyönyöreit locsolgatná a magyar óvodások és kisiskolások fejébe egy civil szervezet, mely szivárványos pályázatot hirdetett: a cél a hagyományos mesék átírása, átültetése LMBTQ-köntösbe. Egy olyan másságmesekönyv megszerkesztése, melyet melegen tudnak majd ajánlani a kicsiknek, akiket mi, szülők, szerencsés esetben abba igyekszünk szocializálni, hogy egy női édesanya és egy férfi édesapa szeretet- és bizalmi közössége neveli őket egészséges, értékorientált és persze elfogadó felnőtté. Aki nőként férfit, férfiként nőt ölel, hogy aztán ugyanezek mentén az öröktől való isteni alapelvek mentén nevelje saját gyermekeit.

„Szereted a klasszikus meséket? Fontosnak tartod az emberi jogok védelmét? Akkor itt a lehetőség, hogy megmutasd magad, ugyanis kezdő meseírókat keresünk 'Meseország mindenkié' című projektünkhöz!”

– írja a Labrisz Leszbikus Egyesület, mely 40 ezer forintos honoráriummal csábítja a bátor, mindenre elszánt jelentkezőket, akik majd jól nekifognak, hogy átneveljenek bennünket. Ha hagyjuk.

A felhívásban úgy fogalmaznak: olyan, óvodásoknak és kisiskolásoknak szánt mesekönyvet terveznek, amire véleményük szerint nagyon nagy szükség van ma Magyarországon. A világ sokszínűségét ünneplő és a kisebbségi léttel járó nehézségeket, alternatív mesei utakat bemutató kötetükben kortárs magyar szerzők új meseátiratai mellett néhány pályakezdő, kevésbé ismert szerző történetét is bemutatnák a szervezők-szerkesztők, akik egyébként első körben csak vázlatokat kérnek, majd az általuk kiválasztott, jóváhagyott történeteket lehet ki- vagy beteljesíteni. Az alábbiak szerint mégpedig...

„A jól ismert mesék mai közegben játszódó, újraírt változatait várjuk olyan szereplőkkel, akik valamilyen stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak. Például nem felelnek meg a hagyományos nemi szerepeknek, LMBTQ-emberek, nem fehér bőrűek, nem keresztények, menekültek, mélyszegénységben élők, testi fogyatékossággal vagy mentális zavarral élnek, idősek, határon túliak, alkoholbeteg, börtönviselt szülők gyerekei, és még folytathatnánk a sort: döntse el a pályázó érzékenysége, miként értelmezi a fogalmat”

– részletezik.

Na akkor eddig, és ne tovább! Elképesztően felbátorodott és elszemtelenedett a balliberális szabadosság őrülete. Minden követ megmozgatnak, hogy szétverjék a hagyományos értékeket, társadalmi kereteket. Legfőbb ideje, hogy világosan meghúzzuk a határokat, a nemzet lelki egészségének megőrzése érdekében.

Nem kérünk a ránk erőszakolt másságból, az érzékenyítésnek nevezett agymosásból, kútmérgezésből, a képmutató, álszent és hazug toleranciamantrából!

Nem engedjük, hogy leszbikus Jégvarázzsal, homoszexuális pónilovacskákkal, genderőrülettel felhabosított magyar népmesékkel fertőzzék meg a jövő nemzedékét. El a kezekkel a gyermekeinktől!

PS.:

A Labrisz Leszbikus Egyesület felhívása alatt cikkünk megírásának pillanatában három komment volt olvasható. Melyek tökéletesen tükrözik, hogyan gondolkodik a magyarság a kezdeményezésről. Hála Istennek!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85969/pics/lead_800x600.jpg
gender,gyermek,homoszexualitás,liberalizmus,mese
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-13 19:30:08
Remélem minden épeszű szülő azonnal elzavarja azt az óvodavezetőt, iskola igazgatót, akinek egy pillanatra is megfordul a fejében, hogy ez az aberrált mocsok bejuthasson a gyerekek közé! A terjesztőket pedig minden lehetséges eszközzel távol tartani a gyerekektől! Az oktatási és a gyermekvédelmi törvényeket kiegészíteni a gyerekek védelmében, és ezek ellen az erőszakos gazemberek ellen! Az ellen nem tehet senki , hogy egy leszbikus/meleg hogyan nevelje a gyerekét, de az ellen igen, hogy az akaratukat rákényszerítsék azokra, akik tőlük akarják megvédeni a gyerekeket! Vegyék tudomásul, hogy az ország többsége nem liberális, és undorodik ettől az erőszakos propagandától, és nem fogjuk hagyni, hogy a gyerekek közelébe kerüljenek! És ha ez nem tetszik nekik, az senkit nem érdekel! Takarodjanak a gyerekeinktől, unokáinktól!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-13 17:28:46
Takarodjanak már a bodrogközi náthás 3,14csába ezek a rohadt, szemét buznyákok, pláne az óvodák környékéről.
Nem nyugszanak ezek az aberrált állatok, még valaki pofán vágja őket. Mert ezek csak abból értenek.
Egyébiránt meg viselje a FIDESZ, és a kormány annak a tutyimutyi, tedd ide, tedd oda, teszetosza, semmittevő politikájuknak a következményét, amit kilenc éve büntetlenül műveltek ezekkel a nyomorékokkal szemben (is) !!!
Csak kérdezem:
Az oroszoknál van ilyen ?! >>>>> NINCS, MERT A PUTYIN ELZAVARTA ŐKET A SUNYI 3,14CSÁBA !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?