Blogolj!

Botmixeres Katka Amerikában árulkodik


Nem fér a bőrébe a Momentum, melynek plakátarcai hol a határon túli nemzettársainkat igyekeznek átnevelni, hol hazájukat panaszolják be Brüsszeltől Washingtonig. Árulkodnak és árulnak mindenről és mindent, ami: magyar.

Katka menni Amerika: szabadíts meg minket a gonosztól! Fotó: MTI

Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa. 

Valahogy így van az új SZDSZ a nemzetárulással.

A Momentum plakátarcai az elmúlt hetekben csúcsra járatták hazájuk és nemzetük lejáratását.

Az árulkodást, a panaszkodást vagy az elrománosításba és -szlovákosításba ojtott átnevelési kísérletet. Nyilván szigorúan olyan modern és haladó eszmék jegyében, mint a transznacionalizmus, a liberalizmus és a szivárványos, gyökértelen globalizmus. Merthogy Fegyőr Bandi (majd nyomában botmixeres Cseh Katka) az erdélyi magyarok jelöltjével szemben egy román liberális támogatására buzdított a romániai elnökválasztáson, Donáth Anna meg büszke szlovákká reformálná a felvidéki magyarokat, hogy aztán megint a botmixeres legyen a soros, aki megkoronázza az egész mocskos vircsaftot.

Katka menni Amerika.

A Momentum Cseh EP-képviselője férfias erőszakossággal épp Washingtonban igyekszik bemószerolni hazáját: azon mesterkedik, hogy az Egyesült Államok Kongresszusának soros meghallgatásán fókuszba helyeztesse a magyar jogállamisággal kapcsolatos „nyilatkozatát”. Ebben a jogállamiság és a külpolitika területén összesen 18 területet érintően hisztizik a Magyarországon jelen levő „problémákról”; olyan balliberális slágertémákról, mint a médiaszabadság, a civil szervezetek vagy éppen a CEU ellehetetlenítése és a növekvő orosz befolyás, illetve Orbán Viktor „diktátorokkal” történő „barátkozása”. A momentumos amazon – kapaszkodjanak meg – még javaslatokat(!) is mellékelt levele mellé az amerikai országatyák számára.

Kéri, mi több: követeli, hogy a nagy USA jól dorgálja meg a csúnya kis Magyarországot. Pontosabban kezdeményezi, hogy a NATO szervei kísérjék élénk figyelemmel azon tagországokat, amelyek autoriter országokkal működnek együtt, és tegyenek megfelelő lépéseket velük szemben; nyalizik (és pénzt tarhál?) a Szabad Európa Rádió újraindításáért és a „független-objektív magyar média” támogatásáért, ami szerinte az orosz dezinformáció elleni küzdelem fontos eleme lenne. Végezetül felrajzolja, az EU mellett a NATO-nak is szerepet kell vállalnia a jogállamiság normáinak kikényszerítésében – akár a NATO országokon belül is.

Mondom én, ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az nem lehet más, mint egy kacsa. És ez – sajnos – nem kacsa.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85941/pics/lead_800x600.jpg
Cseh Katalin,hazaárulás,jogállamiság,Momentum,Momentum Mozgalom,nemzetárulás,USA
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-13 19:18:19
Mit remél az amerikai kongresszustól ez az óvodás szintjére süllyedt, árulkodó kerge marha? Mi köze van Amerikának a magyar belügyekhez, arról nem is beszélve, hogy amit ez a senkiházi elsír, abból egy szó sem igaz! Miért nem szankcionálja már a kormány a külföldön, az ország ellen randalírozókat érdemeik szerint? Óriási az igény rá, mellékesen jogosan!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-13 17:34:24
Alapvetően nem is az a baj, hogy ez az agyalágyult, hülye kurva Amerikában van, hanem az, hogy visszajön ez a szemétláda.
Ennél már csak az a nagyobb baj, hogy a magyar hatóságok a határon (repülőtéren) nem fogták (fogják) le, és hazaárulás címén nem vágják azonnal börtönbe !!!!!!!
Szégyen, gyalázat !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?