Blogolj!

A szuperfüggetlen Kálmán Olga belépett a Demokratikus Koalícióba


Óriási! És igazából nincs ebben semmi meglepő, hiszen mindenki tudta, hogy hol áll igazából a nemzet Olgája. De azért ne hagyjuk ezt szó nélkül…

Ne, mert elmennek a fenébe a függetlenségükkel kérkedő újságírók és az élükre álljon oda szépen Kálmán Olga. Puzsér Róberttől tudjuk – talán az egyetlen jó mondása van –, hogy ebben az országban kétféle újságíró létezik: a fideszes, meg a független. 

Íme az egyik független, aki fogta magát és belépett abba a pártba, amelynek az elnöke Gyurcsány Ferenc. A nemzeti elkúró vasárnap délben jelentette be, hogy Kálmán Olga csatlakozott a DK-hoz és mostantól Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes politikai tanácsadója lesz. 

Értjük ugye? A szuperfüggetlen újságíró belépett a pártba és politikai főtanácsadó lett. És akkor majd mostantól ebben a minőségében kéri számon a kollégákon – rajtunk! – a függetlenséget, ugye? 

Kálmán Olga, amúgy a kultúra felügyeletében lesz politikai tanácsadó pártkatona. Persze függetlenül… 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85822/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-12 12:43:03
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
8.) pont: A kommunista megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek.
Egyébiránt meg - tudjuk jól mindannyian - ez a begyepesedett agyú, hülye (kunhalmiul: hűjje) tyúk körülbelül annyira volt független, mint a "SZÉP EMLÉKŰ" KUN BÉLA EFFTÁRS !!!!!!
Válaszolok
István 2019-11-11 08:11:12
Óriási! Eddig is tudtuk róla, hogy mit várhatunk tőle. Az igazságtól független újságíró mintapéldánya. Jó pénzért akármihez is ért. Adjon csak tanácsokat fletónak, remélhetőleg olyan sikerrel, mint amilyen az eddigi pályafutása volt.
Válaszolok
éva 2019-11-10 17:54:57
- És miért hagyná ki ez a némber a lehetőséget amit Brüsszel "örökre" biztosít ! (Ha sikerül a tervük)
A mezítlábasak soha nem fognak a Kereszténydemokratákra voksolni! Nem utolsó sorban [FOLYTATHATNÁ];-- tele hazudhatná a világot, amit oly nagyon szeretett eddig is.
Válaszolok
éva 2019-11-10 17:49:15
És NEM KELL CSODÁLKOZNI!! AZ ALJASSÁGNAK MINDÉG MEG VAN A JUTALMA! Ellentétben a jóságnak.
(" kell a jó? - NEM! kell a rossz? -KELL")
Válaszolok
éva 2019-11-10 17:46:44
Nem kell csodálkozni! Nem csak " VAN AZ A PÉNZ," HANEM VAN AZ A HATALOM (ígéret). Vajon melyik miniszterséget ígérték neki?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?