Blogolj!

Hű, de rossz Budapesten a melegeknek!


A budapestiek nem baráti az LMBTQI embereknek. Vagy legalábbis nem nagyon – derül ki egy felmérésből.

Budapest a világ 10. legkevésbé LMBTQI-barát nagyvárosa

– harsogja a cím az indexen. 

Na, jó de ki mondja ezt és mi alapján?

Az egész felmérést a Fitbit és a Currys PC World támogatta, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy mi alapján. Na, most ez nem derül ki. Csak az, hogy a készítők, akik ezek szerint simán lehet, hogy a hasukra ütve, aztán azt fogva, állítottak össze egy rangsort, amelyben – idézet az oldalról – a világ 77 nagyobb városát 15 különféle témában hasonlították össze, hogy megtalálják a jólét szempontjából legjobbnak tartott várost. A grafikon azokat a kulcsfontosságú szempontokat vizsgálja meg, amelyek létfontosságú szerepet játszanak az emberek egészségében és jólétében.

Tudtam! 

Az LMBQTI – vagy mi… – és a vegan életmód az úgy befolyásolja a jólétet, hogy a fal adja a másikat! 

Az külön érdekes, hogy az index, csak a meleg közösségekkel kapcsolatos adatot vizsgálja, az egészségüggyel, a lakhatási költségekkel, stb. kapcsolatos kimutatások nem fontosak. Ebben a forró ügyben Budapest hátulról a 10. helyen áll a 77 városból. Moszkva, Sanghaj, Peking, Hongkong, Bukarest, Varsó, Kuala Lumpur és Isztambul társaságában. 

Tényleg nagyon rossz lehet ám nálunk LMBQTI-nek lenni. Napokon át tartó pride rendezvénnyel, megannyi jogvédővel és számtalan civil aktivistával. A kutya nem szólna hozzájuk egy szót sem, ha nem lenne mire válaszolni. Mert Budapesten amúgy – például Moszkvához képest – simán ellehet az ember, akkor is, ha éppen nem heteró. És most meg, hogy beköszöntött a Karácsony a végén majd az lesz ciki, ha az ember nem a saját neméhez vonzódik. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85786/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-10 12:02:01
Minden ilyen (komcsiul: íjjen) esetben jusson eszébe mindenkinek Winston Churchill elhíresült mondása:
" Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam. "
Egyébiránt, ha rám lenne bízva, én már régen betiltottam volna Budapesten - és persze vidéken is - ezt a sz@rakodást a közrend megzavarása, és a tömegközlekedés akadályozása címen !!!
Otthon mindenki úgy éli ki a ferde hajlamait, ahogyan akarja, de a belvárosban, a fiatalkorúak szeme láttára ne enyelegjenek, feszelegjenek már ezek a húgyagyú aberráltak !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?