Blogolj!

Megbénították Budapestet és most hisztiznek!


Tény: Erdogan török elnök budapesti látogatása miatt volt némi átszervezés a fővárosi közlekedésben. Ugyanakkor nemcsak ez a vizit gyakorolt hatást a csütörtöki Budapestre.

Résztvevők a Budapest blokádja, Erdogan látogatása ellen címmel meghirdetett demonstráción Budapesten, a Margit hídon 2019. november 7-én. MTI/Balogh Zoltán

Erdogant nyivlán nagyon kell védeni, hiszen fontos világpolitikai vezető – hogy mást ne mondjunk éppen néhány millió migráns felett gyakorol kontrollt, ami azért egészen lényeges meló. Ismerjük a forgatókönyvet: jön, lezárják, elterelik, becsukják, leheggesztik, leszedik. Megy és minden visszaáll a helyére. 

Ellenben ezen a békés csütörtökön például utcai összecsapások is voltak a városban, hiszen a világ legkeményebb futball-szurkolói közül is Budapesten jártak. Az orosz CSZKA Moszka drukkerei össze is mérték tudásukat a magyar kollégáikkal a főváros közterületein. Ez is okozott némi felfordulást, meg egy párt több öltéssel összevarrt sebet. Emellett némi forgalmi dugót és terelést is, mert az Üllői úti stadion környékén csak téblábolt közel 20 ezer ember. 

És akkor ott voltak még az ellenzéki tüntetések. Például a körúton, az Okotogonnál, a rakparton. Ez se sokat segített azoknak, akik csak úgy szerettek volha hazamenni, vagy éppen a színházjegyüknek megfelelően elfoglalni helyüket egy fővárosi teátrumban. Most pedig azok hisztiznek a leghangosabban, akik török elnök ellen demonstrálva rátettek egy lapáttal a dugóra. Amúgy meg egy dolgról ne feledkezzünk meg: „Budapest blokádja, Erdogan látogatása ellen” címmel hirdették meg a tüntetést ezek a drága emberek. Vagyis blokád alá vették a fővárost, a fenti képen például a Margit-hidat.

Az alábbi félmondat mondjuk nagyon vicces az indexen:

Körbezártak kb. 1500 embert a Margit hídnál a rendőrök, a tömeg tagjai semerre sem tudtak továbbmenni (például a tüntetésre vagy haza vagy a gyerekeikért sem az iskolába)…

Különösen a sorrend jó! Tüntetésre, haza, vagy az iskolába. Persze ne legyünk igazságtalanok. Bármelyikünkben felment volna a pumpa, ha korlátozzák a szabad mozgásában. El is küldtünk volna mindenkit a sunyiba és ebből nem maradtak volna ki a moszkvai ultrák és a tüntikézők sem. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85767/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-09 20:30:36
Ha valaki - ennyi eltelt idő után - még ma sem tudja, hogy ősi kommunista módszer ez:
Kövesd el az aljas, mocskos tetteket te magad, majd azonnal kend rá az ellenfeleidre !!!!
Újdonságot mondtam, Ildikó ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?