25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Ülj le Andrisescu, egyes


Fekete-Győr András megvillantotta a foga fehérjét. Ismét. A Momentum karmestere Romániában brillírozott a héten és egyértelműen letette a voksát egy korrupciós botrányokban fürdőző politikus mellett.

Fotó: kronikaonline.ro

Dan Barna liberális elnökjelöltként indul a november 10-i román elnökválasztáson, így hát ne lepődjünk meg, ha a honi balliberálisok eszik és isszák az elveinek nektárját. De most figyeljenek: a derék Fekete-Győr András sokkal inkább látja benne az erdélyi magyarság érdekképviseletének jövőjét, mint Kelemen Hunorékban. Ez azért elég erős gondolat. Lám-lám, az eddig mellet döngetve antikorrupciót harsogó Momentum a határokon átlépve mégis beáll a korrupcióbarátok tornasorába.

Persze, nem is a Momentum fegyveres őréről beszélnénk, ha nem akarna kényszeresen rákontrázni a saját maga képtelen marhaságaira, ezért azt is ki találta mondani a szájával, hogy az RMDSZ-nek igenis érdekében állna a Momentummal, MINT LEENDŐ KORMÁNYZÓ PÁRTTAL kapcsolatot kiépítenie. Azon most libbenjünk át gyorsan, hogy mikor lesz kormányzó párt a társaságból, de az már egy érdekes kérdés, hogy mégis miért kellene paktálnia a Momentummal az RMDSZ-nek, ha közben kedves kis balliberális barátaink a politikai ellenfelüknek kampányolnak?

Gulyás Gergelyt meg is kérdezték a csütörtöki Kormányinfón arról, mit szól Fekete-Győr legújabb előadásához, a Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig helyre is tette a lila sapkában ugráló udvari bolondot.

"A magyar politikának eddig voltak konszenzusos elemei, de az, hogy valaki egy súlyos korrupciós ügybe keveredett román elnökjelöltet támogat az RMDSZ-szel szemben, az megalapozottá teszi a Fekete-Győr Andrást érintő kijelentésemet."

Hogy milyen kijelentésről van szó? Gulyás Gergely egyértelműen fogalmazott: a román ügynökök eddig fedésben dolgoztak, de ez egy új jelenség. És hogy még egyértelműbb legyen a dolog, lássuk, hogyan látja a Momentum által körbeölelgetett Dan Barnát egy erdélyi magyar hölgy. Azt hiszem, semmit nem kell hozzáfűznöm.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85714/pics/lead_800x600.jpg
Elnökválasztás,liberális,Momentum,románia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-10 13:03:07
Nos, ha valakinek eddig bármikor is kétségei támadtak volna, hogy az összes aberrált liberrált pártocska (MSZ(M)P, DK, Párbeszéd <csak tudnám kivel>, Momentum, LMP, JOBBIK <ballik>, stb., stb.) mind egy tőről - nevezetesen a "hótkommunista" tőről - fakad, annak íme itt a bizonyíték !!!
Ezeknek soha nem volt országuk, ezeknek soha nem volt nemzetük, ezek az aljas, mocskos gazemberek mindig, mindenkor csak és kizárólag rombolni tudtak.
Húgyagyú pestiek !
Nem kell az államalapító Szent István szobra, nem kell a Zene háza, nem kell az atlétikai világbajnokság, nem kell az immár világhírű LIGET projekt egyetlen építménye, nem kellenek az önhibájukon kívül külföldre szakadt magyar testvéreink sem !!!!
Csak a hitvány kommunisták, a tenyérbemászó képű, idióta fegyőrök, a karigerik kellenek, akik száz év alatt századszorra fogják tönkretenni az országot, ha egyszer, véletlenül, - persze ismét csalással - átveszik a hatalmat !!!!
Felfogtátok már, hogy kire, kikre is szavaztatok ?!
N O R M Á L I S ?!
Válaszolok
kata 2019-11-07 19:31:57
Mit is szokott szajkózni az ellenzék, ha parlamenti választás előtt esetleg egy jobboldali politikus Erdélyben kampányol? Okádják a tüzet, mint a sárkány! A kis csirkemellű fegyőr a brüsszeli banditával egyetemben mit keres Romániában egy kampányrendezvényen? Ráadásul megint a magyarok ellenében! Ez a kis tetű megint a maga libsi pecsenyéjét sütögeti! Ez a sunyi banda is bebizonyította, hogy csak addig kellenek a szavazók, amíg rájuk ikszelnek. Utána törhetnek a lekvárosból. És ez a kis szarházi azt hiszi, hogy a kis semmittevő komcsi, libsi leszármazottakból összecsapódott ingyenélő kavargép pártja valaha lehetőséget kap arra, hogy a mi sorsunkat a kezébe tartsa? Mit képzelnek ezek magukról?
Válaszolok
éva 2019-11-07 17:33:08
Jaj nektek magyar-honfitársaim!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?