Blogolj!

Ha Erdogan egy diktátor, a feleségével nem ciki mutatkozni?


Amíg a balliberális ellenzék veri a palávert Erdogan budapesti látogatása miatt, a kispesti szocialista polgármester kedélyesen fotózkodik a török elnök feleségével. Hogy is van ez?

Fotó: Gajda Péter/Facebook

Azzal semmiképpen nem lehet megvádolni a balliberális ellenzéket, hogy bármit is következetesen csinálna, de ezt már megszokhattuk tőlük. Ők ilyenek, se eleje, se vége a mondókájuknak, a cselekedeteikről már ne is beszéljünk - elég ha csak Peter Parker magyar megtestesítőjére, Hadházi Ákosra, vagy minden ajtók rémére és tönkretevőjére, Kunhalmi Ágnesre gondolunk. Hát micsoda show volt az!

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten fogadta Recep Tayyip Erdogan török elnököt, nem sokkal később pedig sajtótájékoztatón jelentették be, hogy tíz megállapodás is köttetett a két ország között. A magyar miniszterelnök azt is kiemelte, hogy Törökország segítsége nélkül nem lehet megállítani az Európába irányuló migrációt, szóval a politikusok alighanem eredményes megbeszélést tartottak.

Mindeközben ilyen-olyan tüntetések keserítették meg napközben a budapestiek életét, úgy látszik, az ellenzéki szimpatizánsok ebben a vonulgatásos hangoskodásban lelik örömüket. A szivárványkoalíció apraja-nagyja jól meg is dorgálta a magyar kormányt, hogy hát hogyan képzelnek fogadni egy közönséges gyilkost szeretett hazánkban. Ezt a nótát fújják már jó ideje, beakadt a lemez náluk.

No, de álljunk csak meg egy szóra! Gajda Péter kispesti szocialista polgármesternek meg kellett hasonulnia! Ő ugyanis nem törődhetett azzal, hogy a nagy nemzeti összeborulás szemében Erdogan maga a sátán ivadéka. Így, vagy úgy, de csak fogadnia kellett egy kispesti óvodában a török elnök feleségét.

Ez a "szemét" Emine Erdogan asszony meg még pénzt is hozott az ovinak, ráadásul több mint tízmillió forintot. Hát hogy képzelte? Gajda persze elütötte a dolgot azzal közösségi oldalán, hogy Kispestet testvérvárosi kapcsolat köti össze Isztambul-Pendikkel, ezért esett a török first lady választása a XIX. kerületi óvodára. Legalább a támogatást illedelmesen megköszönte neki.

De vajon mit szól ehhez az MSZP felsővezetése? Ja. Hát nem tök mindegy?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85733/pics/lead_800x600.jpg
Erdogan,Törökország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-08 16:48:02
Normáliséknál (tehát véletlenül sem a "hótkommunisták körében) ezt kettős mércének hívják, de ezeknek a gyökereknek hiába is próbálná elmagyarázni ezt bárki is !!!!!
Válaszolok
kata 2019-11-07 19:41:08
Érdekes, eddig egy szót sem hallottunk a testvérvárosi kapcsolatról! Szerintem bejelentkezett ez a korrupt majom egy kis seggnyalásra önként. Vagy ha nem, akkor következetesen képviselnie kellett volna pártja véleményét, és határozottan elutasítani az elnök feleségének látogatását. Természetesen az arcába mondva, hogy egy diktátor felesége nem kívánatos a patyolattiszta kerületben. Egyébként ebből az összegből mennyit kell leadni a talpig becsületes, és a tisztesség szobrát megjátszó komcsiknak?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?