Blogolj!

Debrecenben ésszel élnek


Fogadni mertem volna! Mondjuk két tippem volt arra, hogy melyik városok vállalnák át Budapesttől az atlétikai világbajnokság megrendezését. Székesfehérvárra és Debrecenre gondoltam. Utóbbi bejött!

Ilyenek ezek a cívisek! Ha valaki mulya, akkor jönnek és megoldják helyette. Márpedig Karácsony Gergely főpolgármester a Budapestre tervezett atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban minimum mulya, de inkább egy… Le se írom. És ugyanez igaz a bábpolgármester és a Magyar Innováció Házára. Ki az a félkegyelmű, aki nemet mond ezekre a beruházásokra. 

Egy mulya…

És akkor jönnek a cívisek és elfogadnak a közgyűlésben egy határozatot, amely szerint: 

Ha Budapesten nem épül meg, Debrecen befogadná a Magyar Innováció Házát, és megrendezné a 2023. évi atlétikai világbajnokságot is.

Papp László polgármester szerint ha Budapestnek nem szívügyei ezek a beruházások, "Debrecen, az ország másik fővárosa, prioritásként kezelheti ezt a lehetőséget".

A városban az elmúlt húsz évben különféle sportágakban több mint ötven nagy versenyt, köztük világ- és Európa-bajnokságokat rendeztek meg sikeresen. A Magyar Innováció Házával kapcsolatos előterjesztést 30 igen szavazat mellett, egy tartózkodással fogadta el a testület, a sporteseményről szólót 30 igen és két tartózkodással fogadták el. 

Ebből is látszik, hogy a debreceni ellenzéknek is több esze van, mint a fővárosi többségnek. Mert tudják, hogy a világ egyik legnagyobb sporteseménye mit jelentene a városnak presztizsben és bevételben. Ésszel gondolkodnak. Amúgy polgáriasan.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85736/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-08 16:52:24
Talán nem véletlen az a tény, hogy Debrecenben emberemlékezet óta csak és kizárólag jobboldali összetételű önkormányzat alakult, és jobboldali a polgármester is !!!!!!!
Agyament pestiek !
Példát vehetnétek róluk, persze csak akkor, ha legalább annyi eszetek lenne, mint egy marék lepkének !!!! ÁM, SAJNOS NINCS ÉS KORÁBBAN SEM VOLT !!!!!!
Válaszolok
kata 2019-11-07 22:33:55
Nem csak ésszel, szívvel is gondolkodunk! Mint már írtam, óriási élmény volt a Debrecenben rendezett világversenyeken sportolóinknak drukkolni! Debrecen tőlünk 18 km-re van, és ki nem hagynánk egyetlen alkalmat sem, amikor a hazaiaknak kell drukkolni! Az élet nem csak Pestre korlátozódik, ha a hazaellenes ellenzéknek nem kell egy ilyen nagyívű rendezvény, majd mi megrendezzük! Vegyék tudomásul a pesti ballibsi szavazók, a moslékkoalíció tagjai, hogy akadékoskodásukkal nem tudnak egy ilyen élményt elvenni tőlünk! Van élet Pesten kívül is!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?